Spiderchick

Svar på fråga

Har undrat en sak, varför tar du alltid kort på sakerna på golvet? Är det inte omständigt att plocka ur alla saker ur påsen för att ställa det på golvet för att sen plocka in det i kylen? Kanske kommer av en vana för en bloggerska?

Svar:
Eftersom att jag ofta skriver inlägg där objektet/objekten på bilden är av direkt betydelse för själva "punchlinen" så brukar jag fota med matta, golv, soffa, vägg eller annan neutral bakgrund. 

I övrigt fotar jag aldrig något som känns omständligt. Just detta inlägg tog cirka fem minuter att producera från idé till färdig produkt till matvaror i kyl. Själva meningen var att ni med enkla medel och blott ett ögonkast skulle se att jag handlat allt utom - ja just det - mjölken. Sedan var min förhoppning även att ni skulle fnissa igenkännande. Lite i alla fall?

Pyttepyttelite?

Pyttepyttelitet fniss i lille lille mungipan?

Inte?

Nänä okej.Golvbilden... Den långa korven är bröd.

elin

trevlig blogg du har :P kolla gärna in min :)

Madde

Jag fnissade minsann. Och visade sambon som sa att det lika gärna kunde ha varit jag som handlat :P

M

Jag vet hur det är.. brukar också glömma den där jäkla mjölken och kommer aldrig ihåg det förrän jag har kaffekoppen i handen och är mega kaffesugen :)

Jennifer

Du är rolig! Fnissar åt dig varje dag. :)

sofie

jodå, lite fnissade jag allt igenkännande..

Annis

Jag fick nog världens största leende på läpparna och började storfnissa lite sådär patetiskt åt dina uppmaningar! :)

Annis

Förlåt, för ännu en kommentar, men måste få veta! Vad attans är ostkaka? och hur smakar det? Jag sitter i kassan på ICA och attans vad folk handlar ostkaka, hur äter man det? Till efterrätt? Eller middag? Hm, någon som kan hjälpa en stackars hjälplös själ?

Josse

hihi, jag log lite åt slutet... och ärligt trodde jag förpackningen med röd kork var mjölken... det såg ut som det... inte lätt inte... men du kan ju testa att dricka keldan ;D

Astarkvedja

Må. Slutte. Å. Lese. Dette. Innlegget.

Får. Sykt. Lyst. På. Ostekake.

Sara

Haha! Bra med förklaringen, jag undrade när jag läste det andra inlägget vad det var... :-)

Heffler

Annis: Ostkaka är typ gräddad ostmassa. Svårt att likna smaken vid något, det smakar liksom ostkaka. ;) Men jag tycker att det är tokgott. Den småländska ostkakan, som Spider har införskaffat är godast. Den har en liten smak av sötmandel i sig. Du bör dock ha någon lämplig sylt till. Själv föredrar jag jordgubbssylt.

Helén

Vilken besvikelse. Hade hoppats att du var lite mer som mig, tänkte fota på köksbordet men det var för stökigt och fullt av fläckar och sen srpinger du runt i hela hemmet och letar efter några få kvadrat golv som ser rent ut. Men icke. Du har alltså en plan. Imponerande.

Malin

Oj, vad inlägget var annorlunda från som det stod på Bloglovin o_O Vad hände med frågan om den långa grejen?

E M E L I E R E S E R ! ! !

haha, såg inte ens att du glömt mjölken, haha!

Elin

Hihihihi. Det är som om jag skulle skrivit det inlägget själv, m.a.o. - jag känner mycket väl igen mig!

caroline

jag vill inte vara nån språkpolis (eller jo det vill jag tydligen för annars hae jag väl inte kommenterat det haha) men heter det inte omständigt, utan L. omständligt ser helfel ut. dock har jag sett att egoina oxå skriver så men jag trodde det mest va för att hon inte hade riktig koll. eller har jag sagt fel i hela mitt liv? iaf, sjuuukt rolig o välskriven blogg :D

Cecilia tipsar

jag nöjde mig inte med att fnissa jag! jag skrattade högt minsann :)

Jasmike Blumenfeld

Åh, ostkaka!

Så otroligt gott ;w;

Anonym

hahaha NU skrattade jag för jag såg inte att mjölken fattades...trodde bara du handlat på tom mage och liksom fick med dig lite extra ;)Skönt med människor som måste förklara sina skämt ;) Inte för att de inte är roliga utan för att människorna är lite korkade som jag och inte fattar...Vad har ni för konstigt bröd i skövde förresten? PÅ rulle?

jessica

det var jag jag ovan... glömde underteckna!

Sandra

Otack är världens lön säger jag såhär litet bittert men ändå förnöjt på kvällskanten. För varje människa har rätt och makt att välja om man ska lyssna påt eller INTE. :)

Lottie

Haha, jag trodde att brödet antingen var a) pepparkaksdeg eller b) rulltårta. Men men, jag antar att man ser det man vill se..

Gaymasen

Haha. Men du fick i alla fall massa annat gott - alltid något.BRÖD. Se där. Var säker på att det var pepparkaksdeg. Hade varit så mycket flashigare och bloggigare (nyskapare av ord?) att lägga ut en pepparkaksdeg så här i november. ;)

Sabina

Var med i morgondagens dagens blogg! :D Jag vet att de blev lite snurrigt men skit samma!Det är ju en bebi rumpa längst ner!! :o

roxanna

Ååååh du har förgyllt min kväll! Du underbara Spiderchick :) Har varit bortrest några dagar och i ren panik försökte jag hitta små stunder att försöka (!) logga in på din blogg via mobilen. Men ICKE att mobilen ville samarbeta. MEN NU SÅ, nu jädrar i de har jag fått mig en rejäl dos Spiiiider :D Så nu kan jag sova gott, hemma, i min alldeles egna säng haha. Du är så bra :) Och jag gillar golvbilder, you go girl haha :) Kram på dig! Och sovgott :D

Matilda

SPAJDER! Min kille bor i Skövde och har bestämt hävdat att där inte finns någon thai-mat, men så läser jag din blogg och vad skådar mitt öga?! JO, thaimat. Var i Skövde finns det? (vill mest veta i ämbete om att kunna äga getenvis-pojkvän)

Lollo

håller ändå med lite, borde det inte varit bara lite lättare att bara ha ställt det och fotat på köksbänken? :P

Frida

Om jag fnissade! Själv gjorde jag nämligen exakt samma sak igår, gick till ICA för att köpa välling till lilltjejen på elva månader, kommer ut med två fulla påsar men ingen välling...

Det värsta var väl när kassörskan frågar skrattar till när hon ser mig två timmar senare och säger "Jaså, det blev en runda till alltså, och några kondisbitar slog du till på också, när du ändå var tillbaka för välling".:)

Cecilia

Här fnissades det igenkännande! Vet inte hur många gånger jag kommit hem utan just det som var viktigast! ;)

Spiderchick

Lollo: Fast det hade blivit sjukt omständigt eftersom att vår köksbänk är helt överbelamrad med disk, kaffekokare, bröte och en och anna micro ;-)Jag ska aldrig mer fota på golvet - DET tog fokus från hela inlägget, hehe./Spider

Malin - Sån e jag!

Du får fota så mycket på golvet som du vill! :P

caroline

haha jag googlade o enligt wikipedia kunde man söga omständigt både med o utan L men att utan L var den ursprungliga svenska stavningen. den andra hade vi lånat av tyskan. så vi behöver nog inte stämma, även om det hade vart ett projekt att dra igång en lite lätt tråkig tisdag!

ha det bra o krya på sig till lilleman :)

Linda

Jodå, jag känner igen mig i det där. Att glömma att handla det man egentligen skulle handla allstå!

ida

Åh! Jag märkte inte ens att mjölken var borta. var för uppslukad av ostkakan

Therese/zill

Caroline; "[...]sett att egoina oxå skriver så men jag trodde det mest va för att hon inte hade riktig koll. eller har jag sagt fel i hela mitt liv? iaf, sjuuukt rolig o välskriven blogg :D"

Du kanske inte borde vara språkpolis om du inte använder dig av ett korrekt skriftspråk --> "oxå" (också) och "va" (var).//Språkfascist :POzzy Osbourne

De produkterna handlar aldrig jag

tess

såg inte att du missade mjölken

Eva, ju

haha, jag tänkte inte ens på att du glömt mjölken :Djag log i alla fall igenkännande, jag lovar ;) så där gör jag jämt - vem gör inte det?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress