Spiderchick

Promenad

Tillåt mig berätta om gårdagens promenad:

16.00
Hela lilla familjen Spiderchick bestämmer sig för att bege sig ut på en snöig promenad. Vi drar lilleman i pulka, föreslår Spiderpapa. Bra idé, instämmer Spidermama.

16.30 Familjen befinner sig utanför huset. Spiderpapa placerar högtidligt lille kidet i pulkan. En exalterad spidermama står bredvid och klappar händerna. Dags att dra iväg lilleman på hans livs första puklapromenad! Oj så festligt!

16.31 Spiderpapa upptäcker att snöret som sitter på pulkan bara är cirka tio centimeter långt?! VF?? För att överhuvudtaget kunna dra pulkan tvingas man alltså kråla längs marken. Alternativt promenera med extremt krum rygg. Ingetdera känns lockande.

16.33
In med den missbildade pulkajäkeln igen och ut med barnvagnen istället. Ner med ungen oc... AAAAAAJ! HELSKOTTA!! Spiderpapa har trampat snett i snön och linkar nu fram som ett vådaskjutet rådjur.

16.34 Spidermama går bakom det vådaskjutna rådjuret och skrattar. Osympatiskt kan tyckas - men se den här mamman lider av social defekt som gör att hon ohejdat skrattar så fort en annan vuxen människa slår sig.

16.45 Spiderpapas går nu normalt. Spidermamas skratt har övergått till sporadiska efterslängs-fnissar.

16.46 Promenaden genomförs utan vidare fadäser.En pulka med inte så långt snöre.

Malin

Oj, har ni så mycket snö?

Mimmi

Hmm jo jag minns att man var tvungen att sätta i extrasnodd-snöre för att vuxna skulle kunna dra pulkan, men när man var liten var ju inte det ett problem, då hade ju alla så korta ben och armar så snöret var perfekt långt.

kurdisk muslimsk tjej ; )

haha

vad e grajen med

av vi skrattar ?

när folk gör sig

illa ?

Jag vill ej skratta

men jag gör det ändå

av någon konstig anledning ?

har du sett americans

funnyest home videos ?

vi skrattar när dem gör

sig illa ? haha lol

och sen händer karma och

pågrund av att vi skrattade

så inträffar det oss i

framtiden ?

<3

<3

<3

kramsisar

ha en underbar dag sötnos =)

Milla

Jobbar i leksaksaffär och säsongen med puökor har minst sagt börjat. Dock känner jag igen det här med snöret, och har ingen aning om varför dom knyter det så. Men på de flesta pulkorna är det bara "enkelt" och inte "dubbelt" band. Testa att. Knyta upp det och göra det längre genom att bara ha det "enkelt". Så kanske lilleman kan få sin första pulkaåkning utan att ni behöver köpa en ny till honom:)

KAJ ♥

Du får förlänga snöret :) Sedan knyter du det runt magen och springer :D

Lise

Åh, att skratta ÅT människor är det bästa som finns! Det är inte alls speciellt smickrande för en själv men det går inte att hjälpas. Däremot uppmuntrar jag folk att skratta åt mig om jag är rolig. Det bjuder jag på efter alla onda skratt. :D

AnnaWK

Antar att det är för att barnen inte ska vira det kring halsen och strypa sig själva (eller någon annan).Sv: Ja min hemmagjorda blev ännu godare :)

Malin - Sån e jag!

Hade Spiderpapsen riktig otur igår?

Emelie

Haha! Känner igen det där! Finns ju inget roligare än när någon slår sig! :) (Om det inte är allvarligt då).

Emelie

Haha! Känner igen det där! Finns ju inget roligare än när någon slår sig! :) (Om det inte är allvarligt då).

Sandra

Hihi roligt och levande skrivet! Jag skrattade så jag höll på att ramla av stolen. Kul att det finns fler som roas av andras missöden. Skadeglädje är den enda sanna glädjen är det sagt någonstans, kanske är det inte den enda, men farligt roligt är den.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha jäkligt litet snöre.Föressten. Jag drömde inatt att jag träffade dig, Spiderpapa+kid i London och vi hamnade på samma hotell.Jag ska genast boka tid hos psykologen. Undra om det finns KBT mot bloggberoende? "Hej jag heter Toby och drömmer om folk i bloggvärlden."

Idéboken

Haha, vilken promenad...:)

E M E L I E R E S E R ! ! !

helt sjukt att de itne har längre snören?! Vem kryper fram med en pulka bakom sig liksom?!

Malin N

Haha, denna underbara anekdot blev om möjligt ännu roligare när jag läste lite slarvigt och fick det till att han ”lirkade fram ett vådaskjutet rådjur”, dvs råkade hitta ett gammalt kadaver under snön, typ. Grose!! :)

Sofie

Förläng snöret med ett hopprep! Fungerar döbra, men behåll det korta, det är bra att ha om man ska åka pulkatåg, då behöver det bara va en liten bit emellan varje pulka :)

Kram kram

Hanna

Shit, what´s up with the snöre?

kicki

muhahaha du är så jävla rolig! skadeglädje är den enda sanna glädjen!

ida

Men vad är det för störd pulka? Hur har dom tänkt där va?

Ida

Jag älskar din blogg!! Blir så glad av att läsa den! Tack!

Anonym

Men du. Du har ju knytit snöret fel! Handtaget i ena änden och pulkan i andra, inga dubbla snören så som det ser ut att vara nu??

Evelina

Hahaha! Vilken tur att du finns som skriver så roligt att jag fnissar och glömmer bort att jag bara vill sova för en stund :-D

Lina -Zooda-

Det är jobbigt med skadeglädje, man kan inte hålla sig för skratt. Det är bara för roligt.

Marieh

Jag har samma sociala defekt, delux! jag kan skrattqa i timtals åt filmer där folk slår sig. Hysteriskt. Det var så min fästman fick veta att jag inte var en så sympatisk person som han trodde...

Ulrika

Du är så rolig...en fröjd att läsa.

Isbjarne

Exakt en såndär pulka har jag också haft!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress