Spiderchick

Filmkväll

Ikväll drar vi en rulle jag och darling.

Det blir Salt med Angelina Jolie. 

Snälla säg att den här filmen inte involverar kvinnor liggandes på motorhuven av en framrusande bil, skjutandes pistol med kulor som kan vrida sig lite hur som helst i luften??

Ps. Själv skulle jag under pistolhot valt Geishan som godast nedan. Ni verkar gilla colanappen bäst (och Geishan). Sockerbiten hurrar inte många över. Well... Hårda sockerbitar är inte kul men är di mjuka och färska! Oj oj oj... då snackar vi bra skit!


Natalie

Kanonfilm! Men nog liggs det på motorhuvor och hoppas på lastbilsflak och skjuts hejvilt. Men filmen är bra:D

Jenny

Jodå. Här liggs det på lastbilsflak och studsas i hisschakt och skjuts hej vilt. Byt film - det där är tid du aldrig får tillbaka! Riktig skitaction när det är som sämst. Förlåt för partypoopen, hoppas du uppskattar den mer än jag gjorde...

Hääna Banääna

Vi tyckte Salt var riktigt bra! Lite skum, men bra :) Och jag hade också valt geishan, lätt!

Julia

Haha det är mkt action i den filmen, men tycker den är bra ändå: :)

Tina

Har sjäv tänkt se den men har inte blivit ännu =P Kramar

Siri

Jag såg den där filmen förra helgen - inte bra!

Jag fattade inte riktigt vad den handlade om, och den slutade jättekonstigt. Men du kanske är smart nog att få ut mer mening av filmen än vad jag gjorde?

Frida

Om man gillar Bourne-triologin så gillar man nog denna film också. Det är typ exakt samma förutom att Angelina Jolie är jävligt mycket snyggare än Matt Damon :P

Gaymasen

Svenska folket har lika kass godissmak som rösträtt till melodifestivalen. Buuuu!Hoppas du gillar't. Salt alltså.

alma

Hoppas filmen är bra. Har inte sett den.Ha det bra!! :) :)

Nathalie

Gillar din blogg jättemycket! Trots jag bara är femton...Kolla in min om du har tid, den är cool!http://knaskorv.blogg.seAnna

För mig får Angelina göra precis vad hon vill. Skjuta hejvilt med två vridbara pistoler om hon så behagar. Jag sitter snällt och kollar på allt hon tar sig för!Och jag kan stå upp för sockerbiten, mjuk som hård. I've got your back sugarcubie

Jenny

För mig var höjdpunkten med denna film att se hur mycket ryska jag förstod.. inte så mycket, men 182 och snälla förstod jag allt, så lite stolt var jag ändå :)

Camol

Som trogen Spiderläsare vill jag bara säga - NEEJ SPIDER! Du har sett den! Det var ju just den som du stängde av och som fick den recensionen som du nu skrev!

Hoppas det blev en trevlig kväll, trots allt! :)

Camol

redigering av kommentar. Det var inte den du sett innan (fick såklart lov att leta reda på i arkivet) (Och det skulle jag kanske gjort först men men)

Den där verkar vara den samma den andra. Action + snygga tjejer i huvudrollen = överdrivna scener.

Linnéa

Hahaha, kul att det är precis det som händer xDHar du sett I Rymden Finns Inga Känslor, förresten? :D

Det är min favoritfilm och jag rekommenderar den verkligen! Den är underbaaar ♥

Anonym

Vi kollade också på den igår =) vad tyckte ni? Den var väl lite skum men härligt oförutsgbar ändå!

Patrik

Hallå, vad är det för fel på filmer med kvinnor liggandes på motorhuven av en framrusande bil, skjutandes pistol med kulor som kan vrida sig lite hur som helst i luften? Har svårt att tänka mig något bättre.

spiderchick svarar

Anonym: Den var helt ok tycker jag, faktiskt :-)/Spider

Helén

Måste säga att jag gillade filmen, såg den på ett flyg utan text men ja me like it alot. Angelina leverar. Från början var filmen tydligen skriven för Tom Cruise hörde jag. Bra byte.

Johanna

Hur var den??

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress