Spiderchick

Nya SN

Alla Skövdebor - spring och plocka nya numret av SN på stan!
Jag har lyckats roffa åt mig en helsida i detta nummer. Mitt material brukar täcka en halvsida annars. Moahahahah! *skrattar nöjt och lite skurkaktigt samtidigt som jag klappar en ondskefull katt*

tasha

åh, önskar att jag kunde få tag på den! :(

Luucy

hahah grattis :D

Anna

Kan du inte göra ett väldigt kraftfullt pappersflygplan och kasta en tidning till Tibro?

Fia Fit - hej hopp -humöret på topp!

BRA JOBBAT!Får du bonuspoäng på skrivkursen då ;-)?

Gaymasen

Är det en svart katt? Så jag vet om jag ska "tvia" eller inte..

h

den har jag redan läst! Låg här innanför dörrn när jag kom hem :)

Sandra

mahahahhahahahahahahhahah

Mormodern

Å där kilar genast modern till brevlådan----------------- Ha, eftersom jag har 2 brevlådor!! (Hur många har det?) Fick jag 2 ex!!

Emma

Hahaha, härligt!

MammaMorran

Härligt, så ska det vara- man ska roffa åt sig allt man kan :-D

Malin

ville bara tipsa om en annan väldigt bra blogg som inte handlar om mode och smink utan som är mer som din, personlig och ärlig :)en 18 årig tjej vid namnet Beatrice som drabbades av cancer redan som 17 åring våren 2010, en form av lymfkörtels cancer som heter Hodgkins Lymfom.hon bloggar om sin sjukdom, hur det är att leva med cancer som tonåring, om livet före, under och efter cancern.kampen om att hålla sig cancerfri, mycket läsvärd blogg!"Livet som cancersjuk tonåring" http://bissy.blogg.se/Mvh Malin

Clara

Ujuj. Om ett år kanske du har en hel tidning, vem vet? :p Du kanske skulle kunna fota sn för oss som icke bor i säkerligen-ljuva-Sövde-land? :)

Clara igen...

.. och med Sövde menar jag naturligtvis Skövde. Inge ursäkter.. mer än att klockan är halv 12, min dator äger inga konsonanter och jag har brottats med en jätteödla som försökte ta över staden idag. Jag lyckades i alla fall putta ner den i sitt hål igen, så ingen fara på torpet. Sov lugnt!

anonym

älskade spider, tack för en alltid så upplyftande blogg. du är den enda som känns riktigt sann i den här blogg världen!hur går man lättast igenom det beslut jag snart kommer att ta, att göra slut med min sambo som jag också har en 7 månaders skrutt tillsammans med... mår dåligt över att jag kommer välja att lämna honom, för mitt barns skull.. men ingenting fungerar längre mellan oss och jag mår så himla dåligt, har börjat gå ner i vikt också utan att jag gör något för att göra det, jag känner mig inlåst och nästan olycklig hela tiden, längtar till ett bättre liv som innebär att någon inte beskyller trycker ner mig och inte hjälper till med ett enda dugg i hemmet eller barnet.... jag kan ju inte ha det såhär längre, men känner sån skuld över att mitt barn inte kommer få växa upp i ett hem med 2 föräldrar... hur går man igenom detta ?Foto & Vardag

vet att du är megaironisk, men jag diggar ändå din text i högerspalten "Välkommen att bli beroende", håller med ;( eeevery day!!

beciell

Får du inte scanna in innehållet åtminstone ett par dagar edfter det att tidningen kommit ut? Vi andra vill ju också läsaaa :) Kanske du kan fråga dom, om du inte redan gjort det...?Inte för att jämföra, men för att dra ett exempel, så brukar ju egoina alltid publicera sin krönika i bloggen för alla att läsa som inte har möjlighet att hämta upp tidningen...

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Men åååååååååååååååh Spider!Jag är ju på andra sidan världen!! =( Hur sjutton ska jag kunna få tag i ett exemplar här?! Pliiiiiiiiiiiiiiiiis - kan du roffa åt dig ett åt mig så att jag får läsa Moas tokigheter när jag kommer hem?! ;) blink och fjäsk ;)Ha en fin dag idag med lilleman :)

Kramis från en sweaty CarroBarro

Farmora

Den här gången behövde jag inte springa, den kom direkt i brevlådan :))Bra jobbat

spiderchick

Anonym: Älskade du... :-)Jag citerar en lapp jag sett på BVC:"Föräldrarnas relation är barnens uppväxt miljö".Hellre en glad mamma och pappa på var sitt håll än två ledsna föräldrar tillsammans!Jag har själv skilda föräldrar (så även min kille) och jag har aldrig mått dåligt över det. Jag och karln har istället dubbla antalet familjer, som alla mår bra i sina relationer.Känner du dig redan som ensamstående... Ja? Jag vet inte. Bara du kan bestämma dig. Men jag tycker inte att du ska dåligt samvete gentemot ditt barn.Ditt barn har ju båda sina föräldrar oavsett och är ju lika älskad trots en separation. Det är viktigast!!Kram och styrka till dig.

Moa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress