Spiderchick

Blod svett och tårar
Nu känner jag mig äntligen nöjd med bloggdesignen. Efter tusen om och men. Blev inte så stor förändring i slutändan, bara några nya bilder och nya färger. Jag var inte mogen för något mer drastiskt.

Det är skitkänsligt med bloggdesign! Jag blir helt orolig i magen om det inte känns rätt.

Men nu så.

Tack till Lise som hjälpt mig och som jag flåsat ihärdigt i nacken på gmailchatten senaste dagarna. Tack även till Sara som kommit med fina förslag.Så här ska det se ut nu!

Tessa

Får man komma med en liten åsikt. Kanske lite taskigt när du säger att du är klar... men jag gillar inte karamellerna vid din rubrik, de ser ite malplacerade ut. Särskilt nu när headern är mer stilren. Däremot är bakgrundsfärgen mycket snyggare än den tidigare :-).

Anonym

Ser nya bilder, men inga nya färger trots många klick på f5? Du kanske kan printa istället så man ser hur färgerna/färgen egentligen ska se ut? :)

spiderchick

Anonym: Är inte bakgrunden mycket ljusare nu? Du kanske bara inte märker skillnaden? :-)Tessa: Fanx för feedback :-) Jag gillar karamellerna!/Spider

Lise

Någon sa till mig häromdan att de (också) gillade karamellerna och då fick jag kisa och sätta skärmen asnära fejjan, jag har hela tiden trott att det var färgglada krabbor?!

Isa

hahah skrattar åt ovanstående inlägg! färgglada krabbor hade ju varit något ;-)I alla fall Spider så tycker jag du har fixat en cool design som passar dig perfekt!

Malin

Hahahahah aww fargglada krabbor! Love it!

Nicole Sanzetth

Jag ser förändringen i menyn, men headern ser ut som vanligt...

spiderchick

haha Liiiiise vad har du för syn egentligen?? ;-)Nicole: Hmm... konstigt?/Spider

Sandra

Ser ingen ny header trots flera tryck på f5

En Liten Emma

Jag gillere! :) Blev super. Less is more.

Åsa

Jag tycker det blev kanon! Har inte ens tänkt på att det är karameller eller "krabbor" där uppe :)www.asahoffman.blogg.se

Sanna

Fint =)

sanna

Jag ser inte heller något nytt och jag har också tryck f5 fleeeera ggr :(

Lise

Haha. Meh! Okej, jag medger att benen är lite missformade men annars ser man ju tydligt att det är ett skal med öppning framtill där krabban tittar ut. Jag har tänkt att det har med spindlar att göra, små djur liksom. Eh.

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

På min dator är det lite beige lattefärg på bloggen - vet inte om det är det på din - men min skärm är kalibrerad :) Svårt ibland, för när man kollar på andra skärmar så kan det vara helt annorlunda färger :) Kramis!

Maria

ser fortfarande bara den gamla :<

Martina

DU! Snälla snälla! Jag kollar inte din blogg så ofta men när jag gör det vill jag gärna kolla allt jag missat. Jag saknar den där "next" eller "tidigare inlägg" som man kan klicka på i vissa bloggar. Nu är det ett meck att gå in på arkiv osv. Tack för en mysig blogg. Puss

/M

Martina

DU! Snälla snälla! Jag kollar inte din blogg så ofta men när jag gör det vill jag gärna kolla allt jag missat. Jag saknar den där "next" eller "tidigare inlägg" som man kan klicka på i vissa bloggar. Nu är det ett meck att gå in på arkiv osv. Tack för en mysig blogg. Puss

/M

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress