Spiderchick

Dessertbuffé
Jag och tjejerna hade bestämt att vi skulle fixa var sin dessert till midsommarafton = dessertbuffé.

Jag bakade vit kladdkaka, Anna bakade "brun" kladdkaka (som hon själv uttryckte det), Kristin gjorde marängbakelser och Sofia bidrog med jordgubbsmousse.

Dock erkände Sofia att moussen inte var så värst hemmagjord. Eventuellt kunde det vara så att hon blandat pulver med vatten. Och eventuellt kunde det vara så att det inte ens var hon som hade vispat ihop det hela, utan fästmannen Kalle.

???

Jaja.

Vi förlät Sofia för fusket och kom fram till att fästmansvispad fejkmousse är bättre än ingen mousse alls!Dessertbuffé.Mousse.Kladdkaka med daimgrädde.Vitt kladdkaka.Marängbakelser med smak av jordgubbe och passionsfrukt.
♥anna♥

Ser fantastiskt gott ut!

Ibland måste man fejka!

Luucy

Åhh vad gott! Jag ska absolut ha dessertbuffe nästa gång jag bjuder hem vänner haha :D

Ebba

Fejkmoussen var väldigt fint pimpad måste jag säga!

Jenny

Receptet på den vita kladdkakan, tack!

Anonym

ser djävulskt gott! :D

Miss O

nemen ooooooh så gott

ellile

ÅH GUD VAD GOTT DET SER UT!!! MUMS :D

tina

kolla gärna in min blogg :Dps : rösta gärna en 5a på min designade klänning ifrån nelly, klicka på länken nedan för att rösta :) !http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=VnUZrv0IQrUhbbm67JaZeyCsgWvyO40khR8MA5VRjpyAEY69fTX0#Gallery

Emilia

Mmm vad gott det ser ut!! :)

Hoppas ni hade en fin midsommar!

Kram

Everlasting

De där marängbakelserna ser utsökta ut (kanske för att de kombinerar två favoriter: maräng och passionsfrukt). Inget ont sagt om din vita kladdkaka då alltså.

melinda

hur mår du

kramis<33

tjofftjoff

Vad fiffig idé, himla mycket gott!! :D

tjofftjoff

Vad fiffig idé, himla mycket gott!! :D

ellie

haha, måte gilla att alla har lagt upp det skitfint medans du helt enkelt kör en tårtspade i din. snacka om självförtroende. din måste ju vara jättegod för att "vinna" mot alla de där andra lixom ;p

Gaymasen

Åhhh guuuu' så gött!Blixten har slagit ner i mamis Internet så sitter på mobinätet, tar typ 10 min att ladda en sida. Men nu klarade jag mig inte ifrån att inte kunna kika in här som varje dag så kosta vad det kosta vill. Tid alltså.Ser i alla fall väldans gött ut! Hemmagjort eller ej. Eller fästmansgjort då.. ;)

Sofie

Vill med ha receptet på den vita kladdkakan. Tack tack.

Anonym

Oj det var längre ner. Tackar ändå.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress