Spiderchick

Godmorgon
Idag gick min kille upp tidigt, innan övrig familj.

Efter att väckarklockan ringt hade han av någon anledning otaliga ärenden tillbaka in i sovrummet. Lådor drogs in och ut, garderobsdörrar for hit och dit, fram och tillbaka. Som en osmidig elefant stökade darling runt i sovrummet i vad som kändes som en evighet!!

Tillslut inväntade jag nästan att han skulle börja tapetsera en brötig fondvägg eller slagborra upp något tungt och otympligt ovanför sänggaveln. Det var liksom bara det som fattades.

Godmorgon förresten.Diana

Eftersom jag jobbar natt så har jag konstant sovmorgon. De dagar jag är ledig sover jag ju när han går upp vid sju. I x antal år har jag bett honom att på kvällen förbereda sina kläder inför morgondagen, men icke.... Grrr! När jag jobbade dag och gick upp mycket tidigare än honom så tog jag alltid fram kläder i förväg.

anna

Hahaha, det e ju så lätt att bara försöka sova när nån brötar så;) Hoppas ni får en bra dag:)

♥anna♥

Haha, jag känner igen det där. SJälv ligger man kvar i sängen och tänker "bara 5 minuter till",,

♥anna♥

Grattis förresten till att vara på första platsen på mest besökta bloggar under familjsidan!

Everlasting

God morgon 1800-talsspajder. Och din morgon lät ungefär som min. När jag undrade varför min man slog i lådor på det viset medan jag fortfarande sov så svarade han "men du har ju SAGT att jag ska stänga lådorna efter mig". Hur kan man skälla på honom då?

Anneli

Verkar va nåt typiskt för killar det där för min är likadan! Om det är jag som ska gå upp tidigast så ser jag till att ha fixat med kläder o annat så man ska slippa springa in o ut ur sovrummet o störa killen o barnet som sover, men när HAN ska upp tidigast så är det ett jäkla spring. Letar efter kläder, skrammlar med nycklar, bältet tappas i golvet osv. Och jag ligger o håller tummarna hårt o tänker "hoppas inte lillen vaknar, hoppas inte lillen vaknar..." och så brukar det sluta med att han vaknar lagom när sambon går för då har han väl hört alla ljud... suck.

spiderchick

Anneli: Haha I know the feeling ;-)Kram

S

MansonDust ~ blivande 4-barnsmamma <3

Haha, så är min karl med. Han öppnar sovrumsdörren, slänger (!) kläderna på sängen, går sen ut i köket (dörren fortfarande öppen) & drar igång vattenkranen i väntan på kallt vatten. Samtidigt går han & kissar (med toadörren öppen den med) & så snyter han sig. Fyller på vatten & lägger sig i sängen. Slår på tvn, snyter sig 100 gånger till.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress