Spiderchick

Lägenhet köpt
Min BFF Carolina har köpt en flådig lägenhet i centrala Oslo tillsammans med sin kille.

Hej hopp vad roligt!

Nu ser jag fram emot att åka dit på weekend och vräka mig bland originalstuckaturer, öppna spisar och parketlagda golv. Förhoppningsvis blir det av alldeles snart. Jag ska möjligen bara låta Carolina och hennes sambo flytta in först.

Men sen. Sen kommer jag som ett skott!Oslo blir det i sommar, den saken är säker!
roxanna - kamp efter cancern

MEN VAD FIN DU ÄR..

ellie

Va kul :)

Lotten - ♥ Zigge & Tigra ♥

Snällt att du är villig att vänta tills dom flyttar in iaf..

:-)

i

Isabel

Oslo är en väldigt vacker stad!!Men världens näst dyraste, efter Tokyo :P Det är dyrt.

spiderchick

Lotten: Jo jag kände att dom i alla fall kan få bära in möblerna först, annars kanske risken finns att jag måste hjälpa till med det :-/;-))/S

Katja

Haha ja inte vill man hjälpa till att bära tunga möbler ;) Trevlig blogg jag halka in på ;)

Miss E

Vad roligt för dem (och för dig ;)!

Julia

Kul!

Ser att var "Moa" halsbandet befinner sig fortfarande finns i din vetskap c: Duktigt gjort att ännu inte slarva bort det sen senast!

spiderchick

Julia: I know! Det kommer och går det dära halsbandet :-)/Spider

michaela med bebis

åh. jag skulle så gärna åka till oslo på en liten semeter men det är ju så sjukt dyrt att man antagligen hade blivit ruinerad på två dagar haha..

Åsa

Det blir väl inflyttningsfest snart då? :)http://asahoffman.blogg.se/2011/june/jag-fick-sa-jag-teg.html

Sofie

Haha, sånt där är så jävla skönt. Människor hinner knappt göra egna planer innan jag bokar in mig i dem. Hälsa på polarna nästa år som ska plugga i Shanghai och San Fransisco, tvinga föräldrarna att ta med mig på höstsemestern osv. Underbar vana man har!

carro

Så klart du ska komma. Jag och hanna har haft josse på besök i 4 veckor på våra 40 kvm... Så jag är van vid långa besök... Som jag hoppas det blir :)

Lotta

Vi ska också till Oslo i sommar och hälsa på ett par kompisar som precis köpt lägnhet i Oslo! Men det var utan kakelugnar och stuckaturer, men med två våningar minsann!

Malin

Tankte precis saga det, att du far ju inte ha for brattom for da far du kanske hjalpa till att flytta in! ;)

Sooni

Jo, fröken Spider, jag undrar... Du som också har lugg; har du problem med fet hy i pannan? (Eller är det bara jag, som toksprayar luggen typ varje dag...) Håller faen på att bli störd på riktigt. Och; ligger din lugg alltid så där perfekt? Du ser ju ut att ha ganska tunt och flygigt hår, menar jag. (Rätta mig om jag har fel) Min förbannade (nu är jag sur) lugg lägger sig efter en stund i hårstripor, även om den är helt nytvättad. Inte nog med det, man ser ju ut som en efterbliven idiot när man försöker få den att växa ut! (Jag ser dum ut när jag sätter fast den med hårnålar) Well, en liten kommentar/fråga från lilla bittra mig. Du kan väl svara i ett inlägg hur din lugg beter sig eller här i kommentarsfältet. Ja, om du känner för't vill säga. Men det vore trevligt.Ajöken!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress