Spiderchick

Midsommarafton i bilder
Jösses vad roligt vi hade det igår!

Ska man se det hela ur en traditionell synvinkel var aftonen totalt misslyckad. Regn, blåst, kyla, ett partytält som ideligen hotade att flyga iväg, glömd skattjakt, glömda midsommarkransar, en grill som aldrig ville glöda... Men vem bryr sig? Vi hade så jäkla roligt och jag älskar våra vänner för dom är så opretentiösa ♥

Det blir vad man gör det till!

Pass opp. Här kommer bildregn.Ute i kompisens stuga. Vi grillade barnvänlig lunch.Försök till uppdukning av midsommarlunch.Mitt under lunchen blåste det upp till regnstorm.
Vi fick nog av partytältslivet...... packade in allt i bilarna och drog hem till Anna istället.Lite bråttom hade vi visst.Pjuh! Hemma. MYCKET trevligare att äta inomhus. Torrt, varmt och vindstilla.Sofia hittade ett oklart objekt i sin grädde.Som ni ser på mina strumpor hade jag inte riktigt räknat med att behöva ta av mig skorna.Hahahahhahahahahahaha! Osv osv, Den här bilden är BÄST! Det ser så sanslöst deppigt ut. Två karlar i konstiga glasögon, en påse chips och en naken katt som luktar på tåbira (min). Guuu vad jag hoppas att folk googlar MIDSOMMAR (eller ännu hellre "swedish midsummer") och får upp den här bilden! Klockrent.Nöjd Spider.

Som sagt, vår midsommar blev inte så värst traditionell eller idylisk. Men vi hade roligt, barnen var happy, maten var god och ja... Vem behöver en blomsterklädd stång när man har sina vänner?
Nova

Helt sant, det blir alltid roligast när det inte blir som man planerat! Jag hade till exempel inte planerat att starta en köttskulpturstävling frampå småtimmarna men ja, en ny sällskapslek är nu född :)

julia

haha men när man tänker efter, är det inte ganska traditionellt med de sakerna du räknade upp?? eller är det bara här uppe i norrland vi får dras med regn och blåst och lite "olyckor" varje midsommar?:)

spiderchick

Julia: Jo det är sant... Jag kanske just har beskrivit en högst traditionell midsommar?? :-)/spider

Ida - bla bla bla

HAHA, den där kattbilden gjorde min flyttpackiga dag! Tack för den! :)

Kristin

Dagens andra skrattfest: Vad har vi att sköta grillandet med? Trädgårdsspadar!! Haha att kalla oss opretentiösa är helt rätt ;)

Kram!

spiderchick

Kristin: Haha det där tänkte jag inte ens på... Men jo Kalle körde fram trädgårdsspadarna där mitt i all grillning ;-) Gotta love it!Kram

M

Frida

Killen till vänster ser lite ut som Peter Forsberg :P

Everlasting

Den där lunchgrillen kändes inte bara barnvänlig utan även Everlastingvänlig.Och så går det när man tycker det är pinsamt med olikfärgade strumpor, då får man kattsaliv på fötterna istället.

Josse

Så FRUKTANSVÄRT söt du är, måste bara få det sagt. Så. :)

spiderchick

Josse: tack tack snälla du vad glad jag blir :-)Kram

S

Gaymasen

Haha VÄNTA HÖRNI plocka inte upp potäterna jag måste fota innan!!",Och är det 3D-TV de har eller varför sitter man med sådana glasögon annars? hej-jag-är-världens-mest-otekniska-bög

Pia

Blev helt paff när jag såg att du chillade med Foppa!!! ;)

linnea

Vad rolig bildserien blev med dina undertexter, haha skrattade riktigt gott !! vill även säga att du är sjukt snygg i håret, astufft med lugg ! :)

Felicia

Det okända objektet är alldeles för likt ett gammalt hederligt tuggummipapper för att vara okänt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress