Spiderchick

Nu har jag jag gjort´et igen
Jag har dragit till med en favorit i repris och bakat vit kladdkaka till idag, midsommarafton.

Tänkt att serveras tillsammans med färska hallon och ett glatt humör.



Nybakad.

Pass opp! Här kommer receptet (igen).

Vit Kladdkaka
2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad (jag hade dock nästan 200 gram, lika bra att fläska på)
100 g smält margarin

Gör så här
Rör ihop ägg och socker.
Ner med vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader cirka 30 minuter, eller om ni vill att den ska bli lite "kladdigare" 20-25 minuter.
Servera med bär.
tjofftjoff

Åh vad smarrigt, ska sno ditt recept och baka i sommar! :D

Jessica

inte margarin, smör ska det vara!! WOHO. ska ni inte ha nån klassiker med jordgubbar såhär på midsommar? fast...det ena utesluter ju inte det andra! haha :D

Sofia

GÖTT!! :)

Malin

Jag maste kopa en form snart tror jag sa att jag kan borja baka den har!

Semel "Designa Mer"

Det måste prövas!

Åse

Mmm, det lät smarrigt! Men apelsinjuice!?! Undrar om den blir lika god utan!?!

Cake o'Holic / Milis

Älskar de där receptet, använder jämt de om jag bakar vit kladdkaka. Muuuuumma! (o ja, de funkar bra utan apelsinjuicen. Ibland brukar jag ta sån där koncentrerad citrontjaffs i ist...)

Stina-Lee

Sicken läcker kaka sa Stina och snodde receptet ;-)

Hoppas du haft en fin midsommar!

frida

det ska jag prova göra! :)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Kan man köra utan apelsinjuice tro?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress