Spiderchick

Dagens provvo
En sak som provocerar mig är missunnsamhet. Fy!

Exempel:

Vanliga kommentarer när det gäller Blondinbella...

Hon har bara lyckats tack vare sin pappa.
Jag fattar inte att hon får ha sin egen tidning, hon har ingen utbildning.

Och Kenza...

Hon är bara framgångsrik för att hon är snygg.
Hur kan hon vara modell? Hon ser ju lika dan ut på alla bilder!

Osv osv osv i alla oändlighet.

GÖR DET BÄTTRE SJÄLV DÅ vill jag säga till dom personerna.

Stig in på Blondinbellas redaktion och säg hej här är jag ge mig chansen så ska jag skriva skiten ur er. Eller kliv in på Kenzas modellagentur och säg hej hopp nu jädrar ska jag visa hur man varierar sig på bild i all oändlighet.

Okej så kanske man inte gör, men ni fattar min poäng.

Det är inte alltid dom som är "bäst" eller "förtjänar" det mest som når framgång. Så är det bara. Många andra faktorer spelar också in, vilja och driv till exempel. Och att våga!

En sak är i alla fall säker och det är att man inte blir mer framgångsrik för att man är missunnsam.

Elin

Alla som är framgångsrika under en längre tid jobbar hårt, finns inget annat trick. Avundsjuka människor får helt enkelt jobba hårdare.

Jaana

Det finns alltid de i bakgrunden som är avundsjuka på mer framgångsrika personer, men istället för att göra något åt saken så klagar de istället.

Everlasting

Ja uj ja, elaka kommentarer bara för att irriterar mig något oändligt också. De där stackars storbloggerskorna har så många haters utan någon riktig anledning. Och Blondinbella har väl driv om någon, så hon förtjänar helt klart sin framgång.

Lotten- med Zigge & Tigra <3

Kan bara hålla med. Missunnsamhet och avundsjuka är bland det värsta jag vet!

Anonym

Word!!En sak som man lär sig när man blir så här gammmmmel som jag är, det är att man skall aldrig döma någon förrän man har walkat i deras skor.Och efter man fick barn, då jädrar i mig så fick man veta att man inte hade den ens minsta lilla koll på att ta hand om ett barn. Man får improvisera varje dag, sekund! Men innan ungen kom, då visste man precis hur man skulle göra och mitt barn skulle aldriiiiig..... Eller hur...Hahahoppas du har en fin dag!

jessica

Oj, det var jag som sade allting här ovanför

Linda

hade de funnits en gilla-knapp hade jag tryckt! :P Kunde inte sagt de bättre själv!

LIN MELIKIE

AAAAAAAAAAMEN!

Malin

Bra sagt :)

http://familjenudda.blogspot.com/

Du har verkligen en bra poäng där!

Nathalie

GILLA!!!

Malin-Mamma till Milla

Kan bara hålla med! Det handlar bara om att folk är äckligt avundsjuka ;)

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Håller helt med!

Bra skrivet (som vanligt) ;)

kram

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Håller helt med!

Bra skrivet (som vanligt) ;)

kram

Anonym

bra skrivet!

En annan person som får ta mycket skit är Viktoria Silvstedt.."hon är ju bara sååå blåst" MEN för att bli känd som hon så måste man nog vara lite smart också. :)

Christina

Det där skriver jag under fullständigt på! Bra skrivet!

Stina-Lee

Jag håller helt och hållet med dig! Kan själv erkänna att jag sagt både en och två gånger att blondinbella kommit så långt tack vare sin pappa och att fina Kenza gjort det enbart för sin skönhet. Självklart krävs det mer än så, det vet ju innerst inne jag med. Jag gör mitt yttersta för att inte vara missunnsam, det klär verkligen inte någon.

Mikaela

Framgång kräver hårt jobb oavsett hur talangfull man är från början. Din sista mening i inlägget är precis på pricken, bra skrivet!

elin

SANT! Håller med dig så mycket. Sådana människor blir man så trött på.

The Pink Fruit Loop

Praise the Lord and say aaaamen, sistah!Jag är inne på både Kenzas och Bellas bloggar varje dag och vissa kommentarer där får det verkligen att vilja vända sig i magen på mig. Precis som Stina-Lee skrev ovanför, missunsamhet eller avundsjuka klär verkligen inte någon!

Annika

Det ÄR ett faktum att Bella haft bra draghjälp av sin pappa, varför skulle det vara fel att påstå? Däremot har hon såklart gjort mkt själv också!

spiderchick

Annika: Fast det gäller att utnyttja sina "fördelar", kontakter och annat i livet på rätt sätt! Många har framgångsrika föräldrar men startar inte tidningar, driver storbloggar eller skriver böcker för det.Hon har ett jädra driv BB, helt enkelt.:-)/Spider

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress