Spiderchick

Ursäkta?

Jag förstår mig inte på mitt skrivprogram på datorn ibland.

Nu senast till exempel ville den inte acceptera att jag skrev cellulit, vilket är världens mest vanliga del på kroppen. Typ. Istället ville datorn att jag skulle använda mig av cellulster eller cellullsväv.

Eh?? Ursäkta?

Cellulster låter som en avlägsen släkting till kvalster. Men vad är cellullsväv för något då? En filt? ÅÅÅ nu ska jag svepa om mig i min cell-ulls-väv, guuu så mysigt.

Näe vet ni vad. Dags för en omprioritering i ordlistan.


Malin

Hej Moa!

Läste just en så himla töntig artikel på Expressen;

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2385366/ror-inte-var-magisterBor själv i Skövde och blev så jädra arg av artikeln. Vad tycker du? Är det inte barnsligt beteende av politiker? Vad hände med att man får vara den man är? Usch, så fjantigt och barnsligt!!!Tack för en jäkla bra blogg och en himla massa skratt.Kram, Malin.

Matilda

Det heter väl celluiter och inte celluliter? :D

Nadja

Ja du, ibland tänker jag samma sak! Flera ggr i veckan händer de där på jobbet! Vanliga ord vill datorn ändra till något konstigt som man aldrig tidigare använt.

m3lind4

HAH allt stämmer inte ibland ;)

m3lind4

HAH allt stämmer inte ibland ;)

K.

Det mest häpnadsväckande är väl att ordlistan tycks tro att det stavas "celleliter" :D

Sofia

Jag såg dig vid hertig Johans tidigare idag, jag kunde inte med att springa fram till dig och tala om för dig hur bra din blogg är.. Så jag gör det nu istället, DIN BLOGG ÄR SUPER!Hahaha, inlägget.. Ska du också ligga och pressa i solen tillsammans med dina celuliter i sommar? ;)

Gaymasen

Celluliter uppe vid simsjön? Om det står det så fick det mig intresserad. Haha.

felicia

stavningskorrektionen stangde jag av for lange sen... den funkar ju inte anda!

E M E L I E R E S E R!!

haha, skitprogram ;)

frida

jag blir mest nyfiken på vad du skriver för text egentligen :)

Jessica

Hej, jag såg dig kommentera hos bloggkommentatorerna..kan inte du underbara människa skriva ett inlägg om omklädningsrum och nakenhet?

Therese/zill

Hahahaha! Min spontana tanke när jag såg skärmdumpen var; "vad gör celluliterna uppe vid Simsjön?" .

Carro

Jag skrev en uppsats om krig då ville open office göra om paramilitär till paradmilitär, själv finner jag ordet paradmilitär jättekul och mycket motsägelsefullt på ett fint sätt!Och Therese/Zill, jag tänker mig att hon har problem med att eventuella celluliter syns när hon på sommaren badar vid simsjän?

spiderchick

Therese: Hehe ni får se vad jag skriver om i nästa SN ;-)Sofia: Tack tack :-) Hade blitt fett glad om du kommit fram och sagt hej :-)Kramis

Spider

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress