Spiderchick

Gamla kort
Idag hittade jag ett gäng gamla kort på mammas dator.Här är jag för fem år sedan kanske? Jag håller en numera antik mobiltelefon i näven och är antagligen i full färd med att tanka sim-kortet med pengar.Här är jag i London. Kan det vara fyra år sedan?Här är jag och min kusin.Jag och min gosefis då han såg ut som en köttbulle. En söt sådan!!Out and about i Göteborg förra året. Här kan man se att jag förlorade nästan allt mitt hår i samband med amning av lilleman. Seriöst det RASADE av mig!! Lite lustigt för benbehåringen var aldrig påverkad, nej nej den frodades som aldrig förr. Vissa benhår glänste till och med! Eller så har jag fabricerat det i efterhand.Förra sommaren på väg till Ullared. Här har jag fått tillbaka det mesta av mitt hår.
Sarah

Tur att huvudhåret kom tillbaka :)

Ina

Åh nu blev jag sugen på Loka. Av sista bilden alltså.

sara

haha alltid roligt med gamla minnen :)

Annika

Dina (h)år i bilder.

Malin Klaar

visste inte att man tappade hår av att amma! Nu har jag lärt mig något nytt!

elmander

brase online film gratis www.swefilmer.com

Sigrid

Nu hittar du på, jag ser ju att alla kort är tagna nyligt. Annars har du inte förändrats ett dugg på 5 år :O

Emelie - ny webbtidning på G!

du är dig lik :)

Beatrice

Haha härlig mobil vägde bara en sådär 2 kg ;)

Everlasting

Hehe jag gillar att du är så grymt koncentrerad på första bilden.

emmeli

du har ju haft samma frisyr hela tiden. Du får aldrig lust att testa på något annat du, annan färg eller längd?

Alexundra Kakansson

Älskar din blogg! Är du sugen på att hjälpa Greenpeace hjälpa miljön?? Allt du behöver göra är att klicka på länken, superlätt!http://vwdarkside.com/sv/jedi/alexandra-hakansson-390859

Annika

Vilken snygg väska du har på första bilden. Var har du hittat den? Antika mobiler är ju hur kul som helst. Jag hade min 3310:a hur länge som helst. Den gick liksom aldrig sönder.

Sophie

Åh spider! Har du några tips mot håravfallet? Är själv gravid i v33 nu och nojar mig som sjutton.. Har hört så mycket om att man kommer tappa sitt hår.. Mår verkligen fruktansvärt dåligt över detta.. (min mamma är extremt tunnhårig=livrädd för att mitt hår en dag också väljer att lämna mig)

zandra

satt och läste igenom din blogg från allra första början.... du blir bara bättre och bättre och roligare och roligare:)

Maria

jag älskar jackan du har på London bilden!

spiderchick

Emmeli: sv. fast då har du ju inte titta ordentligt på bilderna. Jag har haft både page, uppklippt och långt hår. Jag har varit mörkblond och superblond. Jag har varit rödhårig (i våras) och mörkhårig (under hela gymnasiet till jag var typ 24 bast). Jag vill påstå att det är mer variation under tio år än de flesta någonsin varierar sina hår (sorry men jag blir så jäkla trött på att folk alltid ska klaga på min frisyr, jag tror att det är luggen folk går igång på och den här där för att stanna)/S

Moa

Jag vill också ha en gosig köttbulleunge att mysa sådär med. Går det att beställa på nätet? :)

becca

ååh fiin bild på dig och lilleman!<3

Anna

Fina bilder, du är dig lik på alla kort, tänka vad tiden går fort ;) Håravfall är jobbigt men vi som är blonda syns det inte lika tydligt på... :)

Amanda

Klänningen som du har på bild 4 - vad heter den och vart har du köpt den? Kram kram

Mao

Det är faktiskt inte pga amningen som man tappar hår, det är nämligen så att under graviditeten tappar man knappt något hår alls då kroppen fokuserar så mycket på att ta hand om den lille i maggen, sen när man har fött miraklet så kommer kroppen ikapp och man tappar allt hår man "borde" ha gjort naturligt under de 9 månaderna, därför blir man typ.. tunnhårig. Men det kommer ju tillbaka, man återhämtar sig! :) Sen finns det naturläkemedel för att påskynda processen. Grym blogg och grym brud!

Johanna

är mitt inne i mitt håravfall nu... men du gav mig just hopp om att det kommer tillbaka! :)

Kusin E

Jag ser vart du är på första bilden...! :) Ser du??

Ellen

Vilka fina bilder :)

Det är roligt och se gamla kort

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress