Spiderchick

Solnjutning och vätskepåfyllning
Igår var jag två stavelser ifrån att klaga på värmen. Men jag fintade borta mig själv innan det slank ut. Tur. Imorgon har jag hört ryktas att det ska bli tre grader och regn. Nej nej! Jag hoppas att det är ett skämt.

Idag njöt vi ordentligt av solen. Jag köpte en stor islatte och följde upp det med färskpressad juice. Modigt av mig att dricka så mycket vätska när jag har en urinblåsa som det för tillfället vilar en människa på (misstänker att lille bebisen använder blåsan som studsmatta/vattensäng). Har sprungit en del på toa i eftermiddag men det var det värt!Slöööörp.

Anonym

Mamma Brötis

Ja, att ingen kan lära fostren att ge fasen i urinblåsor? Underligt.

♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥

Snöblandat regn hörde jag att det ska bli.

Det är inte okej ;-)

Pyttianna

Så himla gött väder men förstår ändå känslan av att vilja klaga ytte pytte lite när man har en stor mage till sällskap!Ja, jag hoppas innerligt att din gissning går i lås! :)Kram kram!

Västgötskan

Va? Ja, hoppas verkligen att du har fel! :-o

Tyckte t.o.m. att någon skrev om snöflingor... (ignorerar och förtränger)

Jess

Tydligen snöade det förra året vid den här tiden, så kanske ska man vara glad att det är regn som väntas komma och inget värre :) Värmen kunde dock gott få stanna tycker jag.

Tina

Så härligt nu när sommarvärmen börjar komma.

FRida

Ibland är det bara värt det :) I alla fall på dagtid, man tänker ju efter både en och tjugo gånger innan man klunkar i sig några större mängder vätska efter kl 18...

Hanna

Oj, trodde du hade en cigg i munnen.. Sen scrollade jag ner och insåg att det var ett sugrör :D

Hoffafloffa

Det kanske är en blivande akrobat du har därinne?

Anna-Maria - En av de där Bloggkommentatorerna

Det har verkligen varit två underbara dagar. Nu är det moln igen. Jaja. Det kanske betyder att sommaren inte är över om man tänker positivt. Man vill ju inte ha sommar innan semestern.Ha en fin dag!

Emelie

Hej Spiderchick! :)Kikade runt lite på nätet, och hittade denna: http://www.sisters.se/kollektion/klanningar/Klanningar-Kjolar-Detailj/Klanning4/Tänkte direkt på dig då, även fast jag inte känner dig! =) Himla chick tycker jag!Ha en bra dag!

/Emelie

britta bloggar

Hörde från en barnmorska att mammans urinblåsa under slutet av graviditeten "ser ut som en pannkaka". Det kan man berätta för folk som frågar om man verkligen måste kissa IGEN?

Jos

Men hallå snyggspajder! Vart har du köpt glajjerna? Vill också ha! / Lidköpingsbo :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress