Spiderchick

Game of thrones
Vi har börjat titta på Game of Thrones.
 
ALLA talar ju så gott om denna serie. Får jag tro folk så är Game of Thrones det bästa som har producerats sedan Dallas gjorde intåg i televisionen med tillhörande episk signaturmelodi.
 
Men alltså... Blir det bättre? Game of Thrones alltså. Nu har jag sett fem avsnitt och det enda som händer är att jag förväxlar alla tusen olika rollkaraktärer och där emellan är det några som nuppar i ett tält. Inte speciellt spännande med andra ord (eller jo okej nuppet är ganska spännande).
 
Men jag måste kanske ge det en ärlig chans? Typ en hel säsong?
 
 
 
Behöver eventuellt ha den här till hands inför varje avsnitt. Och varje gång ett namn nämns får jag pausa och söka på kartan.
 
Fia

Haha oj, det ser rörigt ut!

Sanna

Det är förvirrande många karaktärer (och värre blir det) men ge det några till, sjuuukt bra serie ;)

Fast om du inte är fast än, så kan det nog hända att du inte kommer fastna, tyvärr :/

Maria Berndtsson

Det är ett antal karaktärer att hålla reda på men det blir lättare och lättare och mer och mer spännande så håll ut

Malin -Änglamamma och gravid

Jag har ibte sett den, mer än några scener medan min pojkvän kollat och jag håller med dig, det har allid varit några som hadt sex när jag råkat titta hahaha!
Men min pojkvän hälsar att du ska fortsätta kolla, det är värt det! :)

Maria

Haha, känner igen det där! Jag har jätteproblem med att hålla isär alla karaktärer! Har sett en säsong men är tyvärr inte lika impad som alla andra är över den serien :) / Maria

Linda

Ja, första avsnitten är lite långtråkiga. Men det blir MYCKET bättre i säsong 2 och 3.

Jennie

Åh, du måste se fler avsnitt! Det blir bara bättre och bättre. :)

elin

men åååååååh, ge det en chans. när jag började glo på´t så kollade jag 3 säsonger på mindre än 2 veckor ( å då ska tilläggas att jag har två småttingar här hemma..... stackare haha). Fantastisk, fantastisk säger jag!!!!

Andrea

Jag såg första avsnittet och ville typ slå någon för att jag blev så arg (våldtäkt osv) och för att jag tyckte att det var så dåligt. Efter några månader gav jag det en chans till, och nu när vi sett alla avsnitt älskar jag det! Tror att GOT och Downton Abbey ligger på delad förstaplats över bästa serier jag sett, rätt olika genres, hehe, men så bra båda två (bara man ger dem lite tid så!) :)

Petrahelena

Sluta inte titta! Så så bra!

Evelina

Jag började också se Game of Thrones för att alla pratade så bra om den. Så jag började se, utan text. Jag var mer än förvirrad med alla namn och den konstiga engelskan de pratar ibland. Men ju fler avsnitt du ser så blir det bara bättre och du kommer lära dig alla människor från alla familjer. Så ge den definitivt en säsong och du kommer kunna rabbla alla personer till deras rätta familj i sömnen :)

Simone

Det var känslan vi alla hade i början. Ge det en säsong och I slutet av den har du koll och cravar mer, lovar!

Malin

Jaaa, det blir bättre! Både jag och sambon älskar den serien. Jag är jättesugen på att köpa böckerna nu.

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Fattar inte heller varför alla hypar den så. Den är ju inget speciellt egentligen. Har sett många bättre serier. Tittade mest bara för att vi hade alla avsnitt hemma det och det tog tre säsonger för att få mig att fastna någorlunda haha

Lise

Igenkänningsfaktorn i det här inlägget är hög! :D Fast jag har sett sju avsnitt. På typ två dagar, för typ två månader sedan. Sedan dess har det känts som typ en hemläxa som väntar. :/ För ALLA säger ju som sagt att det är skitbra.

Emma

Vänta till avsnitt nio! Då lovar jag att du blir fast!

Svar: haha okej jag ska hålla ut!
Moa DeBruin

birgitmaria

Ha ha :-D Jag har inte sett serien heller, men det där är så typiskt dessa fantasyserier (vare sig det är böcker eller tv-serier) Hur många personer som helst är inblandade... Hoppas den blir bättre!
//Birgit

Mej, mamma till enya snart 2

Men eller hur?? Alla pratar så gott om den. Min kille o hans kompis älskar detta. Jag tänkte att visst ger jag det en chans. Tror jag höll ut typ 3 avsnitt innan jag lessnade helt (o då hade kag berkligen kämpat haha) VAD är grejen? Jag förstår inte iaf :p

Ella

GoT är ju hur bra som helst! Du måste verkligen ge det en säsong så kommer du kunna rabbla släktlinjerna utantill sedan ;-)

Linnea

åh jag kände precis likadant! bara rörigt och jobbigt ju. men gav faktiskt upp efter några avsnitt, orkade inte vänta på att det skulle bli bättre.

Sara

Jag höll ut till mitten av säsong två för att jag verkligen hoppades att jag skulle tycka serien blev bättre och att jag skulle fastna. Men det gjorde jag inte. Jag gav upp. Sedan va de ju sjukt jobbigt o hålla reda på alla, håller med dig!!

Sofia

Gillade den inte ALLS i början. Men fortsatte titta för jag ville se varför alla andra var så lyriska över serien. Nu äääääälskar jag den! Så ge inte upp än, den blir bättre :)

Em - mamma på NZ

Hej Spider! Jag har tänkt på en sak - kan inte du skriva ett inlägg om hur livet som en f.d proffsbloggare ter sej? Jag menar hur det känns att plötsligt inte behöva fundera på nya blogginlägg stup i kvarten, befriande? Och bara positivt eller finns det något du saknar? Ja lite så... skulle vara intressant att läsa! :)

Svar: Haha jo det kan jag fila på! :-)
Moa DeBruin

Myaraq

Jag hade en ganska avmätt inställning till det innan jag började kolla. Jag tänkte att folk fick lugna ner sig lite med sitt hype:ande men sen började jag och min sambo kolla och helt plötsligt hade vi sett allt som gick att se och nu blir jag faktiskt lite lite ledsen varje gång jag tänker på GoT och att det är så lång tid tills det börjar visas igen.

Så om jag hade varit du hade jag fortsatt kolla, men vem vet. Du kanske helt enkelt inte tycker om det bara.

Susanna

Svar nej. Det blir inte bättre. Jag kämpade mig igenom större delen av första säsongen. Tyckte det var mest en massa smygporr hela tiden och ingen intressant handling. Men alla är ju olika. Jag förstod dock över huvud taget inte grejen med den serien..

Annika

Jag har vägrat att ens snegla på GoT, men förra veckan så föll jag för grupptrycket... och nu har jag sett de 3 säsonger som finns, vad fasen gör jag nu? Känner mig vilsen! Ja, jag blev fast! ;)och väntar med spänning på fortsättningen!

Frida

Eller hur, alla pratade så mycket om den a serie så jag var tvungen att titta på den, tvingade mig igenom 2 säsonger men tycker inte alls den är bra. Gredje säsongen såg jag bara för att men nej. Jag gillar den inte, den är överreklamerad! ^^

Fru Blomma (Hanna) Blomqvist

Jag har också hört mycket gott om serien, men jag stör mig på att det ännu inte finns något slut då det fortfarande skrivs nya böcker. Jag blev lite bränd på Lost som ballade ur totalt innan slutet.

Sosso

Jag och min sambo började se det i början av sommaren (eller när det nu var, kanske mitten??) och tyckte också först det mest var förvirrande med allt folk och det var inte så bra heller... men serien blir bättre och bättre med varje avsnitt och tillslut ville vi se allt direkt typ haha. Alla karaktärer får man lite mer kontroll på efter ett tag.
Nu har vi sett alla tre säsonger och dööööööööööör för vi vill att nästa ska komma ut!! Gah!!
Btw, jag varnar för att serien är väääädligt brutal, brutalaste jag sett (men se den ändå!!)

Matilda

Jag tycker att första säsongen var lite sådär.. Och ganska rörig.. Men vid andra säsongen fastnade jag och nu efter tredje vill jag bara ha mer, mer, mer! Men fortfarande kan jag tycka det är lite rörigt med karaktärerna :P

Elinor

Det BLIR bättre!! Fattade inte heller i början. Lite trökigt eftersom man vill fastna direkt för en serie. Är ju inte så kul att plåga sig igenom en säsong och det ändå är skit sen. Men det blir bättre!
Jag är fan fast! Går bara och väntar på att nästa säsong ska släppas. Vill bara se mer och mer och mer!! Fortsätt titta! :)
Sen är ju Sons of Anarchy förbannat jävla bra också om du inte sett det :)

Marika

Men äntligen nån som förstår! Jag håller med till fullo! Vi har börjat titta på den hela två gånger. Men inte har jag tid och ork att följa en serie där varje avsnitt är en timme långt och där man måste vara superkoncentrerad hela denna timme för att ens nästan fatta nåt. Nej, nej. Det går inte.

Det blir bättre efter avsnitt nio säger ni. Men inte ska man behöva ägna något NIO timmar för att fastna i det? Hade ni gett en bok nio timmar innan ni gav upp den? Tror ej det...

Sandra

Tycker du ska fortsätta kolla, det blir lättare och lättare att hänga med. Sett alla säsongerna nu och längtar grymt mycket efter nästa! :)

Madeleine

Haha ja snurrigt värre är det, men sååå sjukt bra. Bra med lite nupp då blir man lite inspirerad i småbarnsvardagen ;)

Sandra

Man måste ge det ungefär halva säsongen innan man kommer in i det, fattade inte heller mkt från början. Varje gång de nämnde ett namn och jag tänkte "vem fasen är det nu då" så googlade jag namnet och fick ett ansikte, då var det lättare. Grym serie när man väl fattar!

Julia & de ungerska svansviftarna

Jag älskar Game of Thrones! Mellan avsnitt 9 och 10 på säsong 1 kunde jag inte hålla mig längre, utan började läsa böckerna. Väntar väldigt spänt på bok nummer sex!

Men ja, det är grymt rörigt. I slutet av varje bok finns ett appendix med alla människor och vilket hus de tillhör och så.

Ulrica

Jag har i och för sig bara sett ett avsnitt men jag fattar inte heller grejen. Den var ju väldigt brutal, och det var så ledsamt när han knuffade ner ungen från muren. Sånt otäckt vill jag inte se, vill inte se sån smygporr heller (det är kanske det folk gillar...?).

Mici

Åh thank god att du lade upp den där bilden! Jag har velat kolla in Game of Thrones länge men har varit rädd för att blanda ihop alla, haha...nu kanske!

maria

Så oerhört befriande med andra som inte fattar grejen! Och med tanke på flera av ovanstående kommentarer är vi ju fler än jag trodde! Starta ny grupp på Facebook kanske? "Vi som inte fattar GoT"...

Lina, brev från Amerika

Alltså jag har sett alla avsnitt och tycker väl varken att det blir bättre eller sämre. Fast det är skönt att jag i alla fall vet vilka folk är. Men tycker det är ganska tröttsamt med alla nakna kvinnokroppar. Männen verkar ju liksom alltid få behålla lite mer kläder på sig... En sak som är uppfriskande dock är att du aldrig kan vara säker på vem som ska överleva. Låter kanske lite morbit men i en serie som typ går ut på att döda och ha sex känns det ändå rätt bra tycker jag :)
/Lina

stina

Jag håller helt med dig! Såg fem avsnitt sen slutade jag kolla!

Emelie

Kolla på comicgirl på youtube där hon går igenom alla karaktärer inklusive familjerna hur bra som helst ;D och ge det en chans det blir spännande tillslut, dog litegrann när sista avsnittet av säsong 3 visades!

Länk till comicgirl :)
http://youtu.be/8hVrlvRXGxg

Tessie

Hahaha, jag skrattade högt av ditt inlägg. Precis sådär känner jag och jag har ändå sätt varenda avsnitt!

Skulle verkligen behövt de här kartan. Jag kan avslöja att det kommer ännu mer människor man ska hålla reda på :)

Felicia

Tycker serien är helt överskattad. Har sett allt som finns. Innehåller mest sex och våld (den extrema sorten). Känns som att det är det folk vill ha men själv mår jag bara dåligt. Det enda som känns speciellt med serien är att man alltid blir överraskad och inte på det bra sättet. /Tjejen som vill att allt ska sluta bra

Elisabeth

Kände samma sak när jag började titta i somras. Men jag har precis sett klart säsong 1, och det blir faktiskt bättre :)

Kitti

HAHAHA gud vad jag känner igen mig!! Såg ett avsnitt, hatade det, bestämde mig för att ge det en chans till, tänkte att det skulle bli bättre, såg hela säsong ett, tycker fortfarande det är den sämsta skit jag har sett. Förutom nuppet då, som är ganska intressant och för det mesta motbjudande (incest bland annat).

Amanda

JA JA OCH JA! GOT är det bästa jag sett. Ever. På riktigt alltså. (!!!)

Therese

Ge det hela säsong ett iaf! Tyckte det var supertrist i början men fastnade i slutet på första säsongen, du kommer fatta varför!

Ingen Annan Än Anna

GAH, det är min absoluta favoritserie GENOM TIDERNA! Vänta bara tills säsong 3... Mhm! Så sjukt bra karaktärer! Dessutom är det den mest påkostade TV-serien någonsin, och det märks ganska bra tycker jag! :D

Frida

Jag hade också jättesvårt i början och faktiskt lite fortfarande efter alla säsonger dock är det så himla värt det! Bästa serien någonsin!

Linda

Hihi, snygg karta:) Jag tycker själv att serien bara blir bättre och bättre. Men så gillar jag verkligen miljön och dramat i serien. Nupperiet till trots hihi ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress