Spiderchick

Årsresumé
Vad har hänt under 2013?
 
Tillåt mig vandra tillsammans med eder genom minnenas allé:
 
Januari: Jag och Spiderpapa bestämmer att vi ska gifta oss. I år. Eller aldrig. Typ.
 
Februari: Vi får ställa in MiniSpiders dop på grund av att huvudpersonen själv är magsjuk. Jag är sidekick i Radio Skaraborg.
 
Mars: Vi åker till Teneriffa. Det regnar och är storm hela veckan. Teneriffianerna (?) har aldrig tidigare upplevt något liknande. Men vi är inte bittra. Neeej dåååå. Vilken svensk behöver sol i mars? Ska man betala en halv årslön (typ) för att resa utomlands kan man väl lika gärna göra det för att uppleva en unik storm.
 
April: Jag startar en podcast med Matilda. Första avsnittet gör nervositeten att vi båda låter som mössen i Askungen. Kastrerade sådana. På speed. Men succé blir det!
 
Maj: Jag är fortfarande 29 år och ung som en gryende sommardag. Jag nynnar frekvent på Britney Spears gamla dänga Im not a girl not yet a woman.
 
Juni: Jag fyller 30 år. Dagen firas stilla tillsammans med familjen. Besöker Oslo för första gången i mitt liv och är med på möhippa för min BFF, vi har löjligt roligt!
 
Juli: Vi åker till Öland med en trasig bil. Ja, just då vet vi inte om att den är trasig (även om den brummar lite märkligt) men när vi kommer hem undrar vår mekaniker hur vi överhuvudtaget har kunnat rulla över Ölandsbron utan att tappa alla däcken i Kalmarsund?! I övrigt har vi en fab semester!
 
Augusti: Vi döper MiniSpider som nu är så stor att han kan plaska i dopfunten och peta prästen i näsan. Jag och Spiderpapa förlovar oss officiellt.
 
September: Vi säljer vår lilla stuga då tiden för den inte alls finnes. Jag slutar proffsblogga. Det vill säga efter att ha haft bloggen som största inkomstkälla tillåter jag mig själv att ha den endast som bisyssla. Nervöst - men ett mycket bra beslut!
 
Oktober: Jag börjar styrketräna och gå på yoga. Jag och Matilda genomför vår första föreläsning inför cirka noll intresserade gymnasieungdomar. Men vi har roligt ändå! Spiderpapa får veta att han ska vara med i Melodifestivalen. Jippi!
 
November: NOVEMBER?? Ursäkta är det bara två månader kvar av året? VI SKULLE JU GIFTA OSS OCKSÅ! Vi akutplanerar ett bröllis. Jag och Matilda får vår första podsponsor, Esska. Vi är så stolta!
 
December: Jag och Matilda når över EN MILJON unika lyssningar på vår pod, totalt sedan april. Galet. Jag och Spiderpapa gifter oss. Vi har världens bästa bröllop och jag är världens lyckligaste fruga!
 
 
 
 
 
 
 
Överlag har 2013 varit ett år med mycket skratt, glädje, kärlek och gemenskap. Sömnen har (efter bebistiden) kommit åter och det, tillsammans med min träning, har gjort att jag har varit en piggare och gladare person.
 
Jag ser mycket fram emot 2014.
 
GOTT NYTT ÅR önskar jag er. Tack för att ni finns!
 
Kram!