Spiderchick

En årslista

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Ja. Massa saker. Sidekick i radio, föreläst, förlovat mig, startat en podcast, gjort en armhävning. Bland annat.

 

Genomdrev du någon stor förändring? Ja, jag har börjat träna. Det började försiktigt och ytterst blygsamt i mars och nu går jag på gym flera gånger i veckan. Sen har jag slutat proffsblogga och slutat jaga läsarsiffror = en liten förändring för mänskligheten en stor förändring för mig.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja herreminge nu ploppar det ut ungar till höger och vänster. Det räcker med att jag råkar blinka någon hundradels sekund för länge så har någon gått och blivit på smällen.

 

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? När MiniSpider fyllde ett år. Oj vad första året med Mini gick fort! Här borde jag även nämna vår förlovningsdag men jag kommer faktiskt inte ihåg vilket datum det var. Ehum...

 

Vilka länder besökte du? Teneriffa i Spaninen samt öLAND.

 

 

 

Din största framgång på det privata planet? Att jag innan året är slut ska gifta mig med mitt livs kärlek. Att jag är en kickass asbra tvåbarnsmamma.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Min garderob. Att likt en pånyttfödd kvinna (med ett par sprillans nya taxtuttar) kliva ut ur en gravidtet/spädbarn/amningsperiod kräver sin shopping.

 

Största misstaget? Jag ogillar att se saker som misstag. Allt sker av anledning tänker jag. Fast om jag ändå ska nämna något så måste det ha varit den gången jag fick för mig att köpa en Miss Li-hatt trots att jag i affären inte alls kände mig speciellt MissLi:ig utan snarare tyckte att jag såg ut som ett hängbystat barn i Halloweenkostym. Oklart av vilken anledning jag lät det köpet ske.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att min fästman ska vara med i mello. Såklart.

 

Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? Jobb! Alltså jag har ju småjobbat mest hela tiden men 2014 börjar MiniSpider förskolan och jag känner att det är dags att satsa på MIG och vad jag vill.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Haft ångest över saker som jag ändå inte kan påverka.

 

Bästa boken du läste i år? Den senaste med Sophie Kinsella. Nej inte kesella (gud vad instagramskadade ni är) KINSELLA.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2013? Att jag startade podcast med Matilda och att vi jobbat fram ett samarbete med Esska som nu är vår sponsor. Stort! Så här såg det förresten ut när jag frågade Matilda om hon ville podda med mig:

 

 
 
 
 
Vi brukar skratta åt att Matilda ivrigt svarade att hon är ledig "när som helst". Haha... Jag älskar folk som inte är så där pretentiöst upptagna.
 

Något du önskade dig och fick? Ja. Testa på radio.

 

Något du önskade dig och inte fick? Ett eget hus. Pappa? Mamma? Någon? Ingen? Hallå? Hoho? Ho. Ho.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag hade en enkel middag för närmsta familjen. Familjenärheten till trots kände jag mig dock himla deppig just den dagen. Jag hade väl någon slags bild av en enorm överraskningsfest alternativt att hela stan skulle gå trumpetparad till min ära. Men nej. Inget.

 

Vad fick dig att må bra? Träning. Att sluta amma och får mer tid för mig och mig själv.

 

Vem saknade du? Min morfar. Han var enormt barnkär och det är så synd att han aldrig fick träffa MiniSpider. Men å andra sidan är morfar med oss mest hela tiden, det känner jag. Jag drömmer ofta om honom.

 

De bästa nya människorna du träffade? Matilda såklart. Och mina härliga träningsvänner. 

 

Mest stolt över? Att jag vågar testa nya saker. Att jag har lätt för att knyta nya kontakter.

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Annorlunda vet jag inte, men jag kommer starta mitt eget företag.

 

Fridas Djurblogg

Ååh du är så ljuvlig. Minns inte förlovningsdatumet liksom, och erkänner det. Love it :D Önskar dej verkligen all lycka i världen! :)

Svar: Tack snälla :-)
Moa DeBruin

maria

hmm, är det så att jag märker ord nu eller står det verkligen att ni ska vara gifta innan året är slut? året som i 2013-året? wiiiieeeee, vad nyfiken jag blev i så fall!! =) kram!

Svar: Haha ja! Vi gifter oss till jul :-)
Moa DeBruin

Ida

Hej! Såg att det som fick dej att må bra va att sluta amma.... JAG VILL ME VÅGA SLUTA! Jag orkar inte mer, jag vill bara ge upp det samtidigt får jag ångest eftersom att det funkar så bra!? Är lixom helt skitzkofren i fråga! Tips!? När slutade du!?
Min minsta e 5 månader nu !

Svar: Du bestämmer när det är dags att sluta! Orkar man inte så orkar man inte och det är helt okej! Med det sagt så går tiden så fort så fort och även om det kan kännas segdraget när man är mitt i hela amningstiden så känns den tiden i efterhand väldigt kort. Det har jag tyckt. Jag ammade i tio månader sen var jag slut som artist 😉 Som sagt, du bestämmer och oavsett hur det blir så blir det rätt 😊 kram!
Moa DeBruin

maria

wiiiiieeee (igen!) så härligt! gud så mysigt med julbröllop! då hoppas jag ännu mer på ett sånt där fint inbäddat vinterlandskap över skaraborgsbygden (eller smiter ni iväg? jaja, jag kommer hem till bygden till jul så det får gärna va snöigt ändå) =)
grattis! (har man ju sagt förut, men det kan man väl inte säga för många gånger heller!) =) =) =) =)

Julia

Vilken kul lista, kanske lånar den :)
Du har haft ett händelserikt år och det är så underbart att få följa dig :) kram

Amanda

Men vilket fantastiskt år du har bakom dig, och framför dig dessutom!:-)

Josse

Vilken är den nya sophie kinsella boken? :O

Svar: Den när hon hittar en telefon i en papperskorg, den kanske inte är ny? :-/
Moa DeBruin

lovisa

2013 har verkligen givit mycket för dig o din familj :) Kul att se det där om podden också! Tänk då visste ni inte att det skulle bli såhär stort ändå :)

jenny - mammaliv i Nashville

Jag kommer nog aldrig tröttna på blogg-listor! Så himla kul att läsa tycker jag. Låter som du haft ett riktigt toppenår! Lycka till nu med bröllop! <3

skandalbeauty.blogg.se

haha gjort en armhävning xD <3

Ina

Men hallå liksom. Nu har jag då hålt mig borta på tok för länge,tack för "uppdaten"! Och kära nån, grattis frugan! eller snart i alla fall. Kram från Ystad

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

Maria P

Får man låna den här listan?

Svar: ja låna på, inte min från början :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress