Spiderchick

Trött som ett as
Uj vad jag är trött idag!
 
Har ingen energi över alls. Vet inte varför egentligen för vi har sovit ganska gott, men det är väl något annat som har kommit i kapp mig. Tog ändå tag i min trötta kropp tidigare idag och gick ut på promenad med MiniSpider.
 
- Passa på att njuta! väste jag åt honom där han låg i vagnen. Njuuuuut av att ligga där inbäddad i en fluffig åkpåse. Innan du vet ordet av går du bakom vagnen och harvar i snömodden med ringar under ögonen så djupa att dom dunkar i knäna. Njut för all del även av att bli buren över allt! Det är få förunnat. En trött liten mamma blir minsann aldrig buren någonstans. Jo möjligtvis kan hon råka bli överburen. Under en en graviditet alltså. Men det är allt. Så NJUT lille vän!
 
Jag vet inte om Mini tog åt sig av tipsen men jag tror det.
 
 
 
Mamma Brötis

Gillar din omtänksamhet!

Svar: visst vettu :-)
Moa DeBruin

2-barns-mamman

Haha, ja det är inte mer än en gång man avundsjukt sneglat på de små monstren som har det gkott i vagnen eller blir burna över allt. Och de vet inte ens om hur bra dom har det! ORÄTTVIST.

Vi har i alla fall beställt sömn i natt, sambon och jag..
http://askmolnochrosaludd.blogg.se/2013/february/feb-08-2013.html

Mella

Bebis-tiden måste ju utan tvekan vara den mest bekväma och mysiga tiden i ens liv. Och så kommer man inte ens ihåg den sen! Ett himla slöseri egentligen.

Fia

Känner igen det där! ;-) Själv var jag ute o gick i 90 min för att lillen skulle få sova ordentligt.. Då sover han 40 min och är vaken resten. Jag ska iväg o träna nu så jag behövde inte direkt motionen! Undrar om dom fattar hur bra dom har det? ;-)

Carro

Så jobbigt att vara galet trött trots helt okey sömn! Hoppas att han njöt, det gjorde min plutt tror jag nog :)

Sabina

Haha! Det gjorde mini säkert ;)

Daniela

Haha! Ungefär så gick mina tankar idag när jag promenerade med vår lilla tös idag och hon bestämde sig för att få psykbryt mitt under denna fantastiska promenix. Fnys. Varför bli arg när du får ligga inbäddad i en fårullsklädd åkpåse? Förstår inte.

Lovisa

Du kan få låna mitt motto: det kommer bli kväll även idag. Barnen kommer att somna ÄVEN idag.

Önskar dig en bra natt och mycket djupsömn :-)

Svar: haha...
Moa DeBruin

Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

För bara några timmar sedan muttrade dottern om att hon minsann ville vara bebis igen... Och bli buren. Avis på lillebror... Inte lätt att vara 4.5 år...

Jannie

ÅÅh jag förstår precis det där med att känna sig sjukt trött, hade önskat att jag kunde ligga i en vagn och skjutsats omkring!!

Mitt tips är faktiskt smoothie, jag har börjat med det på mornarna och känner mig så mycket piggare!

Följ en galning mellan upptåg från fashionweek till nattklubbar, djupa grininlägg till alla mina underliga funderingar. Som skönhetsfreak på Sephora kan jag även svara på lite frågor om skönhet, produkter och ge tips! Vi ses !

Malin Aurora

Haha åh söta du!

Yohanna i Las Palmas

Sånna där svackor är jäkligt jobbiga att få och de där påsarna under ögonen tror jag har kommit för att stanna....hos mig ;)
Kan vara åldern, men jag vill inte spika den teorin riktigt än...

Hälsningar
Yohanna

Nadja

Klart mini njöt av vagnfärden. :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress