Spiderchick

Lista om mäj
 
Nämn en bra sak med dig själv: Jag är kreativ. Och målmedveten. Okej det var två saker. Men ändå.

 

Nämn en mindre bra sak med dig själv: Jag är en dålig förlorare. Väldigt dålig. När andra människor hatar spenat och krig hatar jag Fia med jäkla knuff. Det är något med att pjäser som blir utknuffade från ett spelbräde som får mig att se svart.

 

Vad var det senaste du sa högt? "Snälla låt mamma vara ifred, du kan väl gå ut eller nåt" Sagt till min äldste son. Det låter verkligen som att jag är en underbar mamma.

 

Vad var det senaste du googlade? Jon bon Jovi. I samband med gårdagens frisyrinlägg.

 

Vad åt du senast? Överbliven tårta. Vi är just nu hos min pappa som fyllde år igår.

 

I vilken bil åkte du senast? Vår egen. Pruttibangbang kallar vi den för på grund av att den brummar så högt. Det är fel på avgasröret och ja vi skaaaaa fixa det någon gång. Sluta tjata.

 

Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? Jag skulle ha underbett, tre kvarvarande mjölktänder, en huggtand, ett antal gluggar och framtänder som pekar inåt. Ja jisses. Två tandställningar, tre titanskruvar, fyra lagade hål och en fejktand senare ser jag ganska hyfsad ut i truten.

 

Vad är du rädd för? Är fruktansvärt rädd för cancer. Fasen vad den sjukdomen skrämmer mig.

 

Vad var du rädd för när du var liten? Min lekisfröken Margareta. Jag var helt övertygad om att hon ägde hela lekis, detta trots att mamma förklarade att så inte var fallet. Så mycket pondus hade hon alltså, tanta´.

 

Någon som inspirerar dig: Människor som vågar ta kommando i sitt eget liv. Som vågar ta nya vägar och utmanar sig själva. Som ser möjligheter, inte hinder. Så vill jag också leva.

 

Värsta smärtan du råkat ut för: Jag trillade en gång och skrapade upp knät. Ja och sen var det den där gången jag FÖDDE ETT BARN UTAN BEDÖVNING!!!!!! Hm... Svårt att välja vilket som var värst.

 

 
felicia - kaosmamman

det där med att vara dålig förlorare är nog ganska vanligt. själv så har jag förstört både det ena och det andra här hemma när jag spelar med mannen. ;)

Longevity - en blogg om hälsa

Jag är ingen dålig förlorare men alla andra djäfla idioter fuskar jämt! ;-)

Svar: hehe ;-)
Moa DeBruin

mormodern

Haha, lekisfröken!! Ja hon kanske uppfattades som sträng, men hon hade en jädra ordning i klassen kan jag säga;)

Olivia

Hej! Kan du inte berätta lite mer om dina tänder? Är så spännande att höra om andras tandproblem, jag har själv tandställning och skulle haft underbett annars, jag har också tre mjölktänder kvar och ska få implantat. Kram!

Svar: Jo visst det kan jag göra :-)
Moa DeBruin

yasmine

Haha pruttipruttibangbang brukar jag säga till vår tvåmånaders när hon har magknip.. "åhhh behöver det komma lite pruttipruttibangbang i blöjan" hehe

Maria

Jag vill också höra mer om dina tänder!
Är 31 år och har numer en glugg framtill efter dragning av en upphittad och kvarglömd mjölktand. Lagom roligt.
Efter en del inopererade kedjor och tandställningar kanske det ska komma fram en ny tand hoppas vi på!
Spännande att höra din historia :)

Maria

Nu var jag lite fräck och oförskämd och stal din lista för egenhändigt utfyllande... Mjehehehe...;)

Svar: helt ok jag har snott den i min tur :-)
Moa DeBruin

Alexandra

Älskar din blogg! Du är så söt och rolig :-). Tänkte på det du skrev om cancer, kolla in den här dokumentären på youtube http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F Plus att socker är som bränsle på en cancertumör :-(. Kram

Svar: usch har hört ryktas om detta :-/
Moa DeBruin

Alexandra

Vet inte om det blev rätt, men sök food that kills-full dokumentary på youtube. En läkare som gjort en hel del upptäkter

Knatti

Sök inte på några dokumentärer, de kommer förstöra dina godis-moments. Tro mig! Man kan få cancer ändå, så varför riskera att få de SAMTIDIGT som man gått miste om bland de bästa i livet. Jag säger gå till kiosken och köp mini-surskallar sen googlar du söta djur och njuter av livet. Tack för en fantastisk blogg!

Svar: Jo det kan man... Socker skrämmer mig inte så mycket, där emot känns det skrämmande med alla tillsatser och e-ämnen i maten, hu... Men jo cancer kan vem som helst få oavsett diet. Lika bra att njuta av livet och hoppas att man får vara frisk :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress