Spiderchick

En oplanerad kulör
Någon frågade om vi har kvar vår stuga och svar ja! Det har vi.
 
Idag köpte vi träolja för att olja in en dörr i stugan (tydligen sådant man gör). Efter ett penseldrag visade sig oljan inte var genomskinlig som vi trott utan eh... Svart! Det var ju inte riktigt tanken.
 
Men det visste väl inte vi att det finns olika kulörer på sådana där oljor. Jooo jag vet, det kanske eventuellt står på förpackningen vad det är för färg, men vad sägs om en diskret blinkande neonskylt också?! Är det för mycket begärt? NEJ JAG TYCKER INTE DET!
 
Men men. Det var bara att löpa hela linan ut. Nu har vi en oplanerad svart dörr. Tur för oss att vi inte är så knussliga.
 
 
 
 
 
Jenny - mammaliv i Nashville

Blev ju jättefint! :)

Jag tycker att de ska stå stora skyltar vid mascaraförpackningarna! Vet ej hur många gånger jag fått med mig brun eller waterproof & övriga kulörter hem. Suck altså. Man har ej tid att läsa finstilt med en unge som försöker hoppa ur vagnen & vevar med bläckfisk armar!

Svar: Men precis! Håller helt med :-)
Moa DeBruin

Longevity - en blogg om hälsa

Fast det blev ju snyggt!

Svar: Jo men det blev rätt snyggt ändå :-)
Moa DeBruin

Hamdi '

Äh, vad gör väl det :)

Åsa

Den blev ju skitsnygg!

Nomaden

Jag tycker att det blev snyggt =)

Emma

Hahaha, du är ju bara för skön! Sitter och fnissar hysteriskt nästan varje gång jag läser din inlägg! Så himla underbar är du! :D

Svar: :-)
Moa DeBruin

Tina

Blev ju fint =) Om inte annat fick ju ni lite variation :P

Peter

Haha oj vad jag känner igen mig. Råkade ut för samma sak för några år sedan. Dock var vi lite knussliga (läs frugan) så vi (läs jag) fick slipa ner dörren och börja om.

Svar: haha aj då ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress