Spiderchick

Ny podcast!
Jihooo. Ny pod till eder tjänst.
 
Idag snackar jag och Matilda om studier, karriär och livsval.
 
Hur hittar man rätt i livet? Vad gör man om man inte trivs på sitt jobb eller med sin utbildning? Vad är viktigt i livet? Hur fungerar magkänslan? Går det att leva småbarnsliv och samtidigt göra karriär?
 
Det och mycket mer filosoferar vi över.
 
Ni kan lyssna här nedan, via iTunes (Moa&Matildas podcast) eller android.
 
 
 
 
Här har vi en finfin tävling i samarbete med Buppa Brand där ni har fyra olika chanser att vinna en valfri åkpåse!
Longevity - en blogg om hälsa

Skall lyssna!

Ber om ursäkt för detta
Jag gör lite reklam hos dig som har så många läsare om en manifestation för barn med behov av särskilt stöd som vi skall göra i Göteborg. Vi vill att så många som möjligt stöttar upp!!

http://madelein.se/2013/september/med-att-planera-for-en-manifestation.html

tjejpå19år

Hej M&M! Ville bara flika in och säga att jag älskar era bloggar och lyssnar nästan alltid på era poddar. Jag blir så inspirerad av er, för ni är så ärliga, härliga och "verkliga". Ni döljer inget, tillskillnad från andra bloggare och det tycker jag är så härligt!
Min största dröm här i livet är att få bilda familj med min fina pojkvän och ha ett jobb jag trivs med, bo i hus osv. Ni får mig att tro på mig själv! Jag har funderat på att söka in till högskola och plugga vidare till förskollärare, och jag ska nog det.. Magkänslan har alltid rätt..
Tack för det ni gör!

Svar: Åh var härligt!! Heja dig :-)) kram å tack för fina ord!
Moa DeBruin

L

Jag måste bara säga att jag tycker att både du och Matilda har så fruktansvärt bra radioröster! Jag lyssnar på många olika podcasts, men ni är definitivt i topp, mycket på grund av att ni är så härliga att lyssna till. Dessutom låter ni som två riktigt fina människor :-)

Svar: Åh vad snäll du är :-) TACK för fina ord! kram!
Moa DeBruin

Saroow

Lyssnade igår innan jag somnade - lööööv it! Lööööv it alot! M-H-M!

Svar: tack tack snälla :-) kram!
Moa DeBruin

michaela- mamma till tre 💗

åh. den här låter som något för mig! ska lyssna sedan :)

Svar: gör så, hoppas du gillar det :-)
Moa DeBruin

Lois/ohemul

Som jag älskar era poddar. Hoppas att någon förstår er storhet och erbjuder er ett program på radio. Då skulle ni kunna ta in passande gäster, typ andra bloggare och finurliga mödrar vars smartheter skulle få smeka våra öron. Keep it up!
Kram!

Svar: tack snälla :-)) kram!
Moa DeBruin

Josse

Jag litar sällan på min magkänsla. Den är sällan med ändå... Känner knappt av den i vad jag än jag och har aldrig greppat över vad det är för något.

magen säger ju inte vad jag ska göra... även om man skulle känna av den något säger den ju inte vad man ska välja...

Svar: Hm... Själv har jag jättestark magkänsla. Har du aldrig varit med om att du gjort något som inte känts roligt och att du då har fått ont i magen eller på annat sätt mått dåligt? Alternativt att du gjort något kul och mår bra i hela kroppen? Själva upplevelsen av "magkänsla" är säkert olika för alla. Även olika tydlig.
Moa DeBruin

Johanna

Vilken härlig podcast ni har! :-) blir allltid inspirerad och glad efter att jag har lyssnat, tycker även att du har en otroligt härlig blogg :-)
Tack för alla fina podcasts och blogginlägg! :-)

Svar: Tack själv snälla :-)) kram!
Moa DeBruin

Amanda

Åh denna podden kommer lägligt! Är så trött på mitt jobb som bara skulle vara tillfälligt. Det finns inga jobb inom det jag utbildat mig till.. funderar på att plugga igen. Men först ska jag lyssna på er! :)

Svar: Hoppas du kan bli inspirerad! :-)
Moa DeBruin

Theresé Lindholm

Lyssnar i skrivande stund på er pepp pod! Och min spontana kommentar är att ni har helt rätt när det gäller normal vikt, men är man överviktig som jag varit i många år, blir man lyckligare av att väga några kilo mindre.
Vägde 108 kg och gick ner till 79 kg på ca ett år. Mådde hur bra som helst med mig själv! Blev sen gravid, gick upp jätte mycket i vikt! Vägde 114 kg dagen innan förlossningen starta. Och nu har jag 4 månader efter förlossning ca 15 jaga övervikt.

Så man måste hitta sin väg till att trivas med sig själv. Bara det är hälsosamt och inte går över styr :)

Tack för era poddar. Gillar dom! / Therese

Svar: Absolut det har du helt rätt i! Man ska vara snäll mot sig själv och det kan naturligtvis även betyda att gå ner ngr kilo, för att må bra och orka mer :-) kram till dig!
Moa DeBruin

Josse

Inte vad jag kan minnas. Oro i magen har jag ju mycket men det har ju ingen betydelse för vad jag egentligen gör. Minns inte nu vem av er som sa att ni var oroliga ofta men jag är där... Kanske därför jag inte märker någon skillnad? Magen tycker så mycket hela tiden?
Jag vet inte. Självklart om jag verkligen är helt emot att göra något "skriker" ju hela kroppen ifrån... =P Om du förstår vad jag menar...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress