Spiderchick

Pepp-podden 2,0
Hoj hoj kära vänner! Pepp-podden 2,0 in da air.
 
I det här avsnittet pratar vi om kroppen och hur vi INTE ska prata så mycket om kroppen. Ja om utseendet på kroppen alltså. Är det inte viktigare att känna efter hur kroppen mår? Oavsett är det VERKLIGEN dags att sluta begränsa livet baserat på antaganden om kroppens utseende. Snäva ideal och normer borde aldrig få komma i vägen för vad du vill göra i livet.
 
Vidare berättar jag om mitt första KBT-möte. Jag har fått i uppgift att "möta min ångest" (gulp).

Hoppas att ni gillar avsnittet!
 
 
 
 
 
I samarbete med Indiska har vi en tävling.

1:a pris 1000 kronor i presentkort på Indiska
2: pris 500 kronor i presentkort på Indiska.
 
Tävlingen pågår 8/6-15/6. Vinnare presenteras 16/6
 
För att delta. Svara på följande två frågor:
 
• INDISKA stödjer sedan många år ett flertal projekt inom organisationen Peace Trust i Indien. Nämn minst ett av dessa projekt.
 
• Vilken är din favoritprodukt i INDISKA:s kollektion just nu (uppge namnet på produkten och länka gärna, det kan vara något från både kläder, accessoar eller inredning) och varför?
 
 
Frida

Indiska stödjer barns skolgång, vilket är underbart!

Min absoluta favorit är deras FAYE-klänning. Den skulle jag vilja bära upp tillsammans med både brister, snygghet, fel, mjukhet och allt där emellan på midsommar :)

Kliar och Sticks

Penny tunika är min favorit på snart-vill-jag-köpa-listan! Den är precis vad min kropp behöver för att kännas bra i år, nu när den liksom intagit en ny skepnad, skulle man kunna säga.

Peace Trust stödjer en yrkesskola och skolor för barn, samt grupper för kvinnor och studenthem för unga kvinnor.

Matilda

Indiska stödjer bland annat kvinnor (kvinnogruppen, där de får lära sig att oberoende också är starka. Så fint att de har detta!) och nästan viktigast av allt, barns skolgång. Med skolan kommer kunskap och utbildning, två viktiga byggstenar som hjälper hela livet. Heja Indiska!

Min favorit från deras kollektion just nu är den gråa klänningen Candy. Den är så himla fin och går att variera på så många olika tillställningar (eller varför inte bara gå runt hemma supersnygg?), allt från midsommar till sena sommarnätter på uteserveringarna.

http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/CANDY/p/102545538GREY

C

http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/ALISTAIR-PRINT/p/102677565BLACK = UNDERBAR!

Indiska stödjer (bland annat) "kvinnogrupp och studenthem för flickor" = ÄNNU MER UNDERBART!!!!!!! <3

Ellen

Åh, jag som älskar Indiska!

1. Indiska stöder bland annat kvinnogruppen genom att bland annat skapa mer arbetsmöjligheter för fattiga och utsatta kvinnor.

2. Den här är svår, är ju så kär i alla deras färglada och mönstriga kläder! Men just nu är nog http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/MAUREEN/p/102651533BLACK den klänningen jag har uppskriven på min "att köpa"-lista. Sååå tjusig och man kan matcha med färglada skor och smycken!

Klara

http://indiska.com/se/Accessoarer/Skor/MASAI-sandal/p/102530571MULTI http://indiska.com/se/Accessoarer/Sk%C3%A4rp/MARY-belt/p/1000003383420 http://indiska.com/se/Mode/Blusar/PRETTY/p/102550556OFFWHITE http://indiska.com/se/Accessoarer/Smycken/Ring/RAMYA-ring/p/102629539ANTGOLD
Här är 4 favisar. Kunde inte välja. Sandalerna är lite afrikanska, mamma och hennes familj bodde där när hon va liten. Blusen är snygg men ändå sval till sommaren och ringen är bara snygg! Samma med bältet, snyggt till ett par jeans.
För övrigt så tycker jag att din blogg är fantastisk, rolig och nyttig!

caroline

Indiska stödjer barns skolgång genom att stötta familjen ekonomiskt i och med uteblivna inkomster när barnen inte kan jobba. De betalar även skoluniform och mat. Helt otoligt bra att de motarbetar barnarbete och främjar skolgången!!

http://indiska.com/se/Inredning/%C3%96vrig-inredning/125x200-PATCH/p/1000003389422
hur underbar vore inte denna i sommar?

Evelina

Jag älskar det faktum att Indiska stöttar Kvinnogrupper och ger kvinnor möjlighet till frihet och försörjning. Vilket viktigt arbete.

Som den klänningsfantast jag är finns det alltid hur många klänningar som helst på,Indiska som lockar. Men just idag är jag extra sugen på FLAIR FLOWER: http://indiska.com/se/Mode/Klänningar/FLAIR-FLOWER/p/102550708RED

Caroline

Indiska stödjer till exempel kvinnogruppen som gör att fler kvinnor kommer ut i arbete och får utlopp för kreativitet.

Min favorit ur indiskas kollektion var lampan "table melon" http://indiska.com/se/Inredning/Lampor/TABLE-MELONLAMP-C/p/1000003172420 Om jag vann skulle jag springa och köpa den direkt! Den skulle passa perfekt i min och min pojkväns nya lägenhet (vi har äntligen fått en ny lägenhet efter två år i en studentlägenhet på NITTON kvadratmeter).

Kram!

Lina & Hampus

Jag gillar att gå omkring i butiken Indiska man kan hitta så mycket fint till hemmet,ljuslyktor,glas och framför allt deras fina kläder.Jag har valt några favoriter i varje katogeri för det var svårt att välja bara en.

1. http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/SUGAR/p/102800551MULTI

2.http://indiska.com/se/Accessoarer/Skor/INKA-sandal/p/102530598MULTI

3.http://indiska.com/se/Inredning/Ljus-%26-lyktor/PALASH-LANTERN/p/1000003423805

Här var några saker som jag gillade på Indiska,och Indiska stödjer barnens skolgång och mycket mer

håller tummarna

maja

Bästa podden! Grymt jobbat :)

Hannapalms

Indiska tillsammans med peace trust stödjer barns skolgång och har ett vattenprojekt, vilket är helt fantastiskt!
Jag är helt galet förälskad i kera blus blå http://indiska.com/se/Mode/Blusar/KERA/p/102649530BLUE , min absoluta favoritfärg med ett somrigt mönster som fäller mig pladask! Har länge letat efter något liknande och det här är ju den perfekta, en model som verkligen kan tänkas passa mig! Tänk vad sommarfräsch jag skulle känna mig. Den perfekta blusen helt enkelt! Denna ska utan tvekan införskaffas, och det vore ju underbart om det slapp drabba min tighta studentbudget! Håller tummarna! :)

Christina

1. Indiska stödjer barn skolgång och yrkeshögskolan. Just yrkeshögskolan visar på att Indiska är proaktiva i sitt CSR arbete. Dvs de gör inte bara gott för att göra gott för sig själva utan de ge verkligen människor en chans i livet! Bra jobbat!

2. Min favorit är: Beda kjolen. (länk: http://indiska.com/se/Mode/Kjolar/BEDA/p/102551532BLACK) Den har ett underbar 50-tals snitt utan att vara för strikt eller maskeradig. Spot on Indiska!

Som vanligt en rolig och tankeväckande pod.

Kram Christina

Pernilla

1. Peace trust jobbar med massa bra projekt. Bl.a. Vattenprojektet som tjänar till att lära bönder om ekologisk odling och om hur man samlar och sparar vatten på ett bra sätt.

2. Jag älskar INDISKAs muggar. Hade varit en dröm att kunna dricka frukosttéet ur en sån här http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin//ART-POPPY-XL/p/1000003250432

Ebba

1. Indiska stödjer kvinnogrupper för att få fler kvinnor att kunna arbeta.

2. Min favorit just nu är den stora TAJ-lampan då jag precis håller på att flytta in i min första egna lägenhet och Indiska är ju verkligen drömmen för inrednings-inspiration. Den här lampan hade varit fantastisk ovanför köksbordet!

http://indiska.com/se/Inredning/Lampor/TAJ-LAMP-L/p/1000002907276

Sara O

1. Vattenprojektet! Köpte en sån där stor vattendroppe som ligger på nattduksbordet för några veckor sedan. Bra och viktig grej att stödja tycker jag.

2. Favoriten måste ändå vara denna lampa:
http://indiska.com/se/Inredning/Lampor/TABLE-MELONLAMP-C/p/1000003172420
Jag vet inte vad det är med den men den fångar mig på en gång, den ser ut att höra hemma i en saga om magiska andar och färgglada skogar! :)

Cecilia

Bland annat stödjer de kvinnogruppen där kvinnor får chans att försörja sig själva och sin familj, något som sprider både hopp och stolthet. De stödjer även ett miljöarbete där de kämpar för att rädda landområden som blivit förstörda genom orenade utsläpp från textilindustrin.

Vi har nyligen flyttat från en tvåa till en trea. Lillpojkens grejer låg tidigare i vardagsrummet, men nu har de flyttat in i hans egna rum vilket har resulterat i att vårar vardagsrum gapar tomt (förutom en soffa). Vi har till och med tagit ut lite leksaker igen för att det inte ska se så ödsligt ut. Och jag älskar Indisk design så jag hade gärna köpt lite buddhas och lite färg glada kuddar att som jag kan sprida ut lite här och var för att ge rummet lite liv ;D

Klara, igen!

Tur att jag gick in och läste igen. Slarver som man är.. men Indiska stödjer "kvinnogrupp och studenthem för flickor", de ä gött dä! Heppåre!

Therese

Många bra projekt, bl a vattenprojektet som hjälper till med rent vatten, nåt man här hemma i Sverige kan lyxa till det och låta barnen leka i timmar med medans andra knappt har att dricka...
En produkt jag skulle kunna tänka mig köpa är Ingegerd Råman karaff klar, jättefin att ha vatten i under sommarens middagar (förhoppningsvis utomhus) och sen går 20% till wateraid som hjälper till att ordna rent vatten!

Sanna

JAG KÄNNER IGEN MIG I ALLT. Det är ju inte klokt. Alla symptom och alla ångestkänslor känner jag igen mig i. Uppdatera lite om du har möjlighet om hur KBT går. Om bra så tror jag det är något för mig det med.

Svar: I will 😊
Moa DeBruin

Louise

1: The global friends award

2: Min favorit är denna fina tunika: http://indiska.com/se/Mode/Tunikor/JEANNE/p/102790541MULTI

Som nybliven mamma prioriterar jag verkligen inte mig själv och minns inte när jag kände mig riktigt fin senast. Denna tunika kan jag lätt dra på över mina bekväma leggings och genast känna mig uppklädd. Den döljer dessutom den plöfsiga magen och några odefinierbara fläckar (kan inte undvikas) smälter lätt in i mönstret.

toraa

Hej! Vilken bra podd och tävling :-)
Ett av Indiskas projekt är STWI, ett samverkansprojekt för att lösa vattenproblemen i Indiskas leverantörsled. Min favoritprodukt just nu är AZUR hängmatta rosahttp://indiska.com/se/Inredning/Övrig-inredning/120x200-AZUR/p/1000003390428 för här blir det inget altanbygge i år heller så jag tänker att jag och sönerna kan hänga (haha) här i sommar och läsa böcker, diskutera allt mellan himmel och jord och bara njuta av att vara med varandra.

Anonym

De driver ett samverkansprojekt som lär fattiga bönder samt jordbruksarbetare hur en genom ekologisk odling kan tillvara jordens resurser. Gäller framförallt hur en kan spara vatten effektivt!

Mitt favoritplagg är viskosklänningen i singoallamodell från FLEUR (http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/FLEUR/p/102778551BLACK). Är kär i klänningar med blommönster såhär till sommaren, så den är perfekt! Ser redan framför mig hur jag, klädd i den där underbara klänningen, sitter i ett fik med en mysig bok och en fin vän

masoda

De driver ett samverkansprojekt som lär fattiga bönder samt jordbruksarbetare hur en genom ekologisk odling kan tillvara jordens resurser.

Mitt favoritplagg är viskosklänningen i singoallamodell från FLEUR (http://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/FLEUR/p/102778551BLACK). Är kär i klänningar med blommönster såhär till sommaren, så den är perfekt! Ser redan framför mig hur jag, klädd i den där underbara klänningen, sitter i ett fik med en mysig bok och en fin vän (och typ femtio kladdkaksbitar med mangoglass, aww yeah!)

Erika

Indiska stödjer Wateraids arbete med rent vatten, sanitet och hygien. SÅ viktigt arbete!
Min favorit produkt just nu, är deras Goldie Sandaler.
http://indiska.com/se/Accessoarer/Skor/GOLDIE-sandal/p/102530563BLACK

Olivia

Indiska stödjer projekt inom Peace and trust så som deras skolgång för barn, yrkesskola och kvinnogrupp. En helt fantastik organisation!

Mitt favoritplagg är den svarta toppen MAUD:
http://indiska.com/se/Mode/Toppar/MAUD/p/102670566BLACK

Dem vackra blommorna charmar mig något ofattbart!

Alice

bra ämne!

linnea

1. Indiska stödjer flera olika projekt genom organisationen Peace trust. Bland annat en kvinnogrupp som hjälper kvinnor in i arbetslivet och en yrkesskola som ger ungdomar möjlighet till utbildning. Så himla bra!!

2. Älskar "Ariana halsband guld"
http://indiska.com/se/Accessoarer/Smycken/Necklace/ARIANA-necklace/p/1000003287421

Linnea

1. Vattenprojektet tycker jag verkar som ett bra projekt då rent vatten kanske är det absolut nödvändigaste att ha tillgång till!
2. Totalälskar den här klänningenhttp://indiska.com/se/Mode/Kl%C3%A4nningar/FAYE/p/102781565BLACK tyget verkar vara så himla skönt och eftersom jag är en sån person som vill ha slits på varenda kjol eller klänning jag äger så passar den mig lite extra som superfattig student. :)

Catharina

Bästa podden :) Storgillar hela din blogg för övrigt!
Indiska är toppen...det känns bra att handla där man vet att butiken stödjer och arbetar för kvinnors rättigheter och framtid.
Om ni har tid och lust...kolla in min nya blogg morsanstips.blogg.se

Emilia

1. INDISKA ställer krav på barns skolgång och sponsrar familjerna så att barnen kan gå i skolan istället för att arbeta.

2. Min absoluta favorit i sortimentet just nu är WATER TANK (http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin/CarafesPitchers/WATER-TANK/p/1000003410492). Jag tänker sommar, sol, en filt i gräset och svalkande rabarbersaft i denna. Mums!

Anna

1. Indiska stödjer Peace Trust som bland annat innebär sponsring av skolgång, yrkesskola för ungdomar, kvinnogruppen som ger kvinnor oberoende och även vatten och miljöprojekt.

2. Min favorit är dessa skor (http://indiska.com/se/Accessoarer/Skor/MASAI-sandal/p/102530571MULTI ) sjukt snygga! Passar på fest, på stan, på stranden, på väg till mataffärn! Bara att hoppa i dom och sticka :)

Ida

Vattenprojektet water aid är såå viktigt. Utan rent vatten inget liv. Alla borde ha rätten till rent vatten!
Jag fullkomligt ÄLSKAR indiskas koppar! Får aldrig nog :) De är så vackra och gillar att de är stora då man kan använda dem till mer än att dricka te ur. Tex som kruka, soppskål, frukostskål eller annat. http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin//BLOSSOM-CUP/p/1000003334422a De är vackra att hänga upp på krokar i köket som dekoration också. Denna kopp är en favorit :

Ida

Vattenprojektet water aid är såå viktigt. Utan rent vatten inget liv. Alla borde ha rätten till rent vatten!
Jag fullkomligt ÄLSKAR indiskas koppar! Får aldrig nog :) De är så vackra och gillar att de är stora då man kan använda dem till mer än att dricka te ur. Tex som kruka, soppskål, frukostskål eller annat. http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin//BLOSSOM-CUP/p/1000003334422a De är vackra att hänga upp på krokar i köket som dekoration också. Denna kopp är en favorit :

Anna

Moa :) Har inte vågat lyssna på er pod innan eftersom jag varit rädd att jag inte kommer tycka lika mycket om dig om jag hör din riktiga röst men då jag spenderat en lång och tråkig dag med att packa ihop hela mitt liv så jag kan skicka hem det från England (ett aber du nog kan relatera till) tog jag chansen och är glad att jag gjorde det. Tycker ännu mer om dig efter att sträcklyssnat ett par avsnitt trots att jag är lite besviken på skövde dialekten som inte alls är så bred som jag tänkt mig ;)Keep up the good work, du är inte bara rolig du är smart och full av åsikter med :) xx

Svar: Åh vad roligt att du tog chansen och även gillade det 😊 tack snälla för fina ord jag blir superglad! Kram!
Moa DeBruin

Paula

Indiska stöder bland annat en kvinnogrupp, det behövs helt säkert!

Om jag vann skulle jag köpa mig en Devin tunika och svassa runt i den när jag åker till cypern efter min examen. Fem år utomlands, men nu ör det snart över och jag kan flytta hem till min karl igen!

http://indiska.com/se/Kläder/Tunikor/DEVIN/p/102445561GREEN

Nu håller jag tummarna, men mest för att jag klarar sista muntan...

Erika

1) Indiska sponsrar ekonomiskt till familjer för att barnen ska kunna gå i skola. Fantatstiskt! Det jag gillar mest med Indiska är att de hjälper på många sätt utsatta kvinnor i Indien vilket idag är mer aktuellt än nånsin. Mer shopping på Indiska åt folket!
2)Har precis köpt lägenhet. SÅ mycket som behövs. Är tokförälskad i Indiskas porslin. Favvo: http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin/Plates/FLOW-CRACKLE-PLATE/p/1000003467441

Madelene- Make Up Artist

Er pod är fantastisk! Förut var mina "podbästisar" Hannah & Amanda, nu har jag fått två till :) Ni är underbara!

Svar: Åh tack snälla vad härligt att du lyssnar 😊
Moa DeBruin

Matilda

* Projekt inom organisationen Peace and Trust är bl.a. Miljöarbete och Vattenprojekt som innebär att arbeta och ge kunskap till en mer hållbar miljö. Kvinnogruppen skapar arbetstillfällen för utsatta kvinnor.

* FLAIR FLOWER klänningen i röd är min absoluta favorit-klänning hos Indiska just nu. Med sin enkla skärning och lite 50-tals inspirerade mönster. Fullkommligt älskar!
OUTDOOR BIRD dekoration : http://indiska.com/se/Inredning/c/interior?q=:newproduct-desc:itemtype:StyleVariantProduct&page=4 Känns som en saga om en indisk prinsessa som har sin lilla fågel. Den skulle passa så fint på terassen bland vinrankorna.
LEAFY KORT multi är superfina! http://indiska.com/se/Inredning/Wrapping/Cards/LEAFY-card/p/1000002783252 Skickar som födelsedagskort till kär vän!

roxanna

- Peace trust arbetar bland annat med vattenprojekt. Bristen på rent vatten leder till att många måste lämna sin hembygd - sitt hem. Kan inte förstå hur de människorna mår. Jag tycker att detta är ett fantastiskt sätt att försöka rädda de resurser som finns. Vilka eldsjälar!

- Något som jag suktat efter (och verkligen behöver..) är detta grymt fina nyckelskåpet! (http://indiska.com/se/Inredning/M%C3%B6bler/LIEN-KEY-CABINET/p/1000003323433). Varför? Enkelt. Jag lägger mina nycklar ÖVERALLT. Och har länge letat efter ett bra nyckelskåp som passar in hemma hos mig - detta passar in perfekt tillsammans med mina hyllor (från Indiska) i samma turkosa färg.

Sofie

- Indiska är fantastiska i sitt arbete och varje gång man handlar i deras affärer så känner man sig så tillfredsställd just för att dem är så jäkla bra. Och som den miljöbruttta jag är så vill jag nämna Peace Trusts miljöarbete. Textilindustrin släpper ut så mycket farligheter och dem arbetar för att rädda de drabbade områdena. Och hallå, ekologisk odling?! Hur bra?!?

- min favoritprodukt på Indiska har alltid varit deras XL-koppar, och varje julafton och födelsedag önskar jag mig ett nytt par med två såna stora koppar. Jag har några stycken med andra ord. Och jag får inte nog. Vann jag ett presentkort så skulle jag unna mig några såna koppar, allra helst denna http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin//ART-POPPY-XL/p/1000003250432

Eva

Hej!

Min favorit just nu är SACHA SOLID i grönt.


Peace and Trust är till exempel miljöarbete och vattenprojekt som syftar till att arbeta och ge kunskap till en mer hållbar miljö. Kvinnogruppen skapar jobb till utsatta kvinnor.

Kram på er!!

http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/SACHA-SOLID/p/102695536GREEN

Sofie D

Hej Spiderchick :)

Numero uno: Några av indiskas projekt handlar om vattentillgång, kvinnogrupper och miljö.

Numero dos: Mitt favorit är Dott Take Away kopp. Så snygg att ha med på stranden i sommar!
http://indiska.com/se/Inredning/Kökstillbehör/DOTT-TAKE-AWAY/p/1000003425427

Tack för en finfin blogg :*

Pernilla H

1. De arbetar bland annat ett vattenprojekt.

2. Min favorit (som jag gått och klämt på många gånger) är http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/FLAIR-FLOWER/p/102550708RED
Härlig färg och snygg passform. Men företaget säger svarta kläder och när ska jag då använda den? Nja, dags att slå till iallafall. Lite busig får man vara på jobbet

Josefin

1. Indiska stödjer bland många andra projekt kvinnogruppen vilket jag tycker känns viktigt då det hjälper utsatta kvinnor att hitta något att brinna för.

2. min absoluta favoritprodukt hos Indiska är deras XL muggar, http://indiska.com/se/Inredning/Glas-%26-Porslin//JADE-PATCH-XL/p/1000003457435
tänk att ha ett flertal av dessa i olika designer, det vore drömmen!

Jenny

1. indiska stödjer exempelvis Vattenprojektet water aid . Indiska stödjer också Peace Trust som bland annat sponsrar skolgång för barn som annars inte hade fått möjlighet att gå i skolan,yrkesskola för ungdomar samt kvinnogruppen. Kvinnogruppen är till för att hjälpa utsatta kvinnor .

2. Jag älskar den här klänningen:
http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/JULIE/p/102775552MULTI

Den är precis min stil och skulle jag vinna den så skulle klänningen få dansa runt midsommarstången tillsammans med mig, en vacker blomsterkrans och i armkrok med någon jag tycker hemskt mycket om! Helt, helt underbar.

Jenny

1. indiska stödjer exempelvis Vattenprojektet water aid . Indiska stödjer också Peace Trust som bland annat sponsrar skolgång för barn som annars inte hade fått möjlighet att gå i skolan,yrkesskola för ungdomar samt kvinnogruppen. Kvinnogruppen är till för att hjälpa utsatta kvinnor .

2. Jag älskar den här klänningen:
http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/JULIE/p/102775552MULTI

Den är precis min stil och skulle jag vinna den så skulle klänningen få dansa runt midsommarstången tillsammans med mig, en vacker blomsterkrans och i armkrok med någon jag tycker hemskt mycket om! Helt, helt underbar.

Anonym

Indiska stödjer flera projekt inom Peace Trust, bl.a. yrkesskola, kvinnogrupp och studenthem för flickor och skolgång för barn. -Vilket gör att jag gärna stödjer Indiska!

Skulle vilja köpa en fin klänning till i sommar då vi ska på bröllop, en av mina bästa vänner gifter sig. Denna skulle passa bra då!
CANDY klänning, grå
http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/CANDY/p/1000003293651

Malin

Indiska stödjer barnens skolgång, det känns fint i hjärtat.
Samt vattenprojektet och tillgång till ekologiska odlingar.
Jag skulle bli väldigt glad om jag vann denna blus:
http://indiska.com/se/Kläder/Blusar/PARIS/p/102657530OFFWHITE

Johanna S

• Ett av INDISKAs projekt inom organisationen Peace Trust är sponsring av barns skolgång, vilket är fantastiskt då alla ska ha rätt att gå i skolan! :) Ett annat projekt är kvinnogruppen, som även det är ett helt fantastiskt projekt!

• Jag har svårt att välja favoritprodukt, då jag tycker alla INDISKAs klänningar är SÅ fina. Men måste jag välja är min favoritprodukt i INDISKAs kollektion deras MARSHA klänning i svart (http://indiska.com/se/Kläder/Klänningar/MARSHA/p/102554557BLACK). Varför det är min favoritprodukt är för att jag är en lång tjej på 188 cm (hepp!) som har oerhört svårt för att hitta fina klänningar som inte slutar precis under skinkorna. Inne på INDISKA har jag hittat de mest fina klänningar jag sett som är PERFEKTA i längd och sitter hur bra som helst på överkroppen (bröst? Va? Måste man ha det som tjej? Det verkar mina gener missat...). Så en stor eloge till INDISKA och deras fantastiska klänningar som nu gett mig möjligheten att slippa alla byxor på sommaren! <3

Josefine

1. Bl.a. vattenprojektet, och sponsring och förbättring av barns skolgång.

2. Älskar GLAZE ROUND, en gul ljuslykta. Ska flytta och äntligen få mitt gråa/gula kök, denna skulle passa toppen! :)

Cornelia

Indiska stödjer Peace Trust som bland annat har ett projekt där de sponsrar skolgången för flera barn.

Jag gillar klänningen Candy (den gråa...eller den gröna...eller gråa...). Den känns väldigt klassisk i formen och skulle passa fint på sommarfester. :)

Lovisa

Indiska stödjer en kvinnogrupp som arbetar efter devisen ”Arbete ger oberoende”.

Jag älskar Indiskas färger och mönster så jag är sugen på den här jättefina: http://indiska.com/se/Kläder/Klänningar/JANICE-BLOOM/p/102552543BLUE

Anonym

Jag har alltid tyckt att kläderna på Indiska är SÅ fina, men nästan aldrig köpt något där för att de ofta varit för stora. Jag äter mycket och lever hälsosamt men min kropp lyckas aldrig bli större än XS. Jag har lärt mig att tycka om den ändå, men visst är det frustrerande när butikens minsta storlek inte sitter snyggt och när folk i allmänhet anser sig ha rätten att kommentera min magra kropp när de aldrig hade sagt till en annan att hen är tjock. Det är minst lika svårt om inte svårare att gå upp i vikt än ner.

Men men. Därför blev jag SÅ glad när jag såg i butik att en klänning även fanns i XS! I sortimentet på hemsidan fastnade jag för en ljusblå Edna-klänning som var underbart söt! http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/EDNA/p/1000003464426

Två av Indiskas fantastiska projekt

Malva

Jag har alltid tyckt att kläderna på Indiska är SÅ fina, men nästan aldrig köpt något där för att de ofta varit för stora. Jag äter mycket och lever hälsosamt men min kropp lyckas aldrig bli större än XS. Jag har lärt mig att tycka om den ändå, men visst är det frustrerande när butikens minsta storlek inte sitter snyggt och när folk i allmänhet anser sig ha rätten att kommentera min magra kropp när de aldrig hade sagt till en annan att hen är tjock. Det är minst lika svårt om inte svårare att gå upp i vikt än ner.

Men men. Därför blev jag SÅ glad när jag såg i butik att en klänning även fanns i XS! I sortimentet på hemsidan fastnade jag för en ljusblå Edna-klänning som var underbart söt! http://indiska.com/se/Kl%C3%A4der/Kl%C3%A4nningar/EDNA/p/1000003464426

Indiska stödjer många fantastiska projekt i sammarbete med Peace Trust, två av dem är Sponsring av skolgång och Kvinnogruppen. Heja!

Elin

"Jag bara ser hur mitt liv kommer bli så otrooligt lyckat bara jag får kupor att dricka ur" HAHA fina Moa <3

Svar: haha ja men visst det förstår väl vem som helst ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress