Spiderchick

Nypmsigheterna
 
Ja, det vill säga att han liksom nafsar och nyps i mitt skinn när han myser eller ska sova. Jag skrev att Mini trots allt var ganska varsam och försiktig när han nöp.
 
 
 
 
 
JAG TAR TILLBAKA DET!!
 
Det där nypandet känns inte så varsamt och försiktigt längre.
 
I takt med att Mini blir äldre har han även blivit starkare. Plus att han efter alla månader av nypmysigheter antagligen har tränat upp en enormt explosiv muskulatur i fingertopparna. Jag försöker få honom att naffsa i det skinn som är härdat och tål mer, typ min armbåge. Men icke. Ungefär som om min arm vore en bit kött söker han upp de möraste delarna där skinnet är som allra tunnast, så som insidan av min överarm eller oavansidan på handen.
 
- Utsöööööökt skinnkvalité, mumlar han för sig själv.
 
Inte. Men ändå.
 
Nå väl.
 
Jag börjar bli härdad. Och jag antar att det kommer en dag då den där lille inte längre prioriterar att smyga upp i sin moders ömma famn för att mysa. Bäst att passa på.
 
Elin

Här hemma har vi också en mysnyp/krafsande ettåring :) inte lika mysigt för en själv, men vad gör man inte för sitt barn ;) gäller att hålla naglarna korta!

Svar: Nagel-ansning är A och O!
Moa DeBruin

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Fast tänk om han INTE växer ifrån det, och plötsligt har du en sjuttonåring i knäet som sitter och nyps? DÅ jäklar kommer det göra ont ;)

Svar: Något! 😖
Moa DeBruin

Elina Pettersson

Ge honom en falukorv att nypa på hahah

Svar: Oklart om det skulle funka 😉
Moa DeBruin

Jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Haha så kul att läsa detta! August har ju fingrar i munnen-obsession & han brukade vara sååå mjuk & go. Nu!? Har väl stora sår runt & i munnen varje dag. Han kan liksom inte sluta heller! Det är hans "grej" för avslappning. Vi försökte vägra fingrar i/runt munnen i 3 månader men det funkar inte! Oh well. Han kommer väl inte vilja ha fingrarna i min mun när han är20 liksom.. Hoppas jag..

mormodern

Aj, aj, AJ!! Vet hur det känns. Så mysigt att ha honom i knät o gosa. Men det där "nypandet" är inte lika mysigt...

Lovisa

Jag var tydligen precis likadan när jag var liten... Plus att jag rivdes när sov...
P.s gör tydligen det fortfarande för pojkvännen har stora rivsår på ryggen.. Ops!! ;)

Svar: Haha auoch 😊
Moa DeBruin

Sanna

Jag känner igen det där! Min dotter har samma fast hon ger sig på håret. Jag överdriver inte när jag säger att jag blivit flint på vissa ställen! Haha. Jättemysigt, verkligen ;)

Petra

Var säker på att du menade Ny-PMSigheterna i rubriken och fattade inte alls hur inlägget hängde ihop ett bra tag :D

Svar: Haha... 😊
Moa DeBruin

Ina

Jag jobbar på förskola och har haft en treåring som gjorde precis samma sak. När man låg bredvid honom på vilan så nöps han hela tiden på händerna, mestadels så gick det an men ibland har jag verkligen ryckt bort handen och skrikit till för att det gjort så ont..

heycherryberry.blogg.se

Min äldsta snurrade mitt hår så att det blev stora tovor och luggades något hemskt, och min mellanflicka böjde mina naglar bakåt så att det liksom sprättade. När hon var bebis gick det bra, men sedan - aj!

Lisa

Precis så gör min brorsdotter också - armbågar, händer, handleder, armar. Mysigt, men mindre skönt när det är naglarna som används!

Kul att någon mer gör så, aldrig sett innan ^^

Anna

Har två barn 20 resp 6 mån, BÅDA har detta nypande för sig när de är trötta och ska sova eller bara vill mysa lite i famnen, ajajajajaj.....

Svar: haha aouch!
Moa DeBruin

Catrin

Min 8månaders älskar att "mys"nypa i näsan och läpparna. Så varje morgon vaknar jag av en små händer som halvt kväver mig och ett glatt litet fejs fem cm framför ansiktet när jag slår upp ögonen för att undersöka vad för slags hemskhet som kniper ihop mina andningshåligheter. :D

Svar: haha :-)
Moa DeBruin

Frida

Vad bra du skrev det där om att man får passa på, att de kanske inte vill mysa så länge till...Jag behövde det när jag nu håller på att bli galen på vår 1,5-åring som nyper oss i öronen. Både föräldrarna och storebror som har helt otroligt tålamod med öronpillande lillebrorsan. Men som sagt, snart är väl det ett minne blott...och jag kommer säkert att sakna det, haha :)

Svar: antagligen gör man väl det ;-)
Moa DeBruin

Sandra

När minstingen i familjen var i den fasen infördes tekniken "3 nappar vid läggdags"= en i munnen, och en i varje hand. Tips när man tycker att det börjar bli lite väl smärtsamt... :)

Elin

Du kanske utvecklar ett mer tåligt skinn på dessa ställen!

Ella

Haha! Jag nöp alltid mamma i vecket mellan tummen och pekfingret när jag var liten tydligen. Än idag är hon lite "uttöjd" där på ena handen :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress