Spiderchick

En bloggig lista
Bloggkommentatorerna uppmanade till att fylla i den här listan och då gör jag självklart det. 
 
Hur länge har du bloggat?
Sedan 2008. Jag hade även någon slags "fashionblogg" en kort period under 2007 då det fortfarande var okänt för mänskligheten att man kunde blogga om annat än kläder. 
 
På vilka sajter?
Bara blogg.se. Jag har under åren fått otaliga förslag om att flytta bloggen till diverse mer eller mindre suspekta siter, men i slutet av dagen har jag alltid gillat blogg.se bäst. 
 
Vad är det bästa med att blogga?
Att jag får skriva precis vad jag känner för och dessutom ha den äran att få en nästan omedelbar respons på det, från er. 
 
Och det sämsta?
Tidigare har jag tyckt att det sämsta är alla nötter som inte förstår min humor eller min ironi. Eller alla extremistföräldrar som ska tala om för mig hur jag ska sköta mitt föräldraskap. Men sedan jag minskade ner på bloggandet har dessa människor försvunnit från bloggen. Skönt.
 
Vem tar dina bilder?
Helst inte min man! Senast jag tog hjälp av honom fick jag en okänd kvinna på axeln. Otroligt obehaligt.
 
Bevis:
 
 
 


 
 
Har du lärt känna någon via bloggandet?
Jag har träffat SÅ många vänner tack vare bloggen! Sen måste jag tillägga att typ allt yrkesrelaterat som hänt mig de senaste fem åren har jag att tacka bloggen för, kanske inte direkt men indirekt.  Tack vare bloggen skrev jag min egen sida för lokaltidningen under 4 år. Tack vare bloggen träffade jag Matilda och med Matilda har jag poddat, tvoddat för SVT, startat företag, hållit i föreläsningar för 100-tals personer och överlag utvecklats helt sinnesjukt mycket som människa och business women. Tack för det lilla blöggis!
 
Vilket blogginlägg har fått flest kommentarer?
Vet inte riktigt, men över lag är det jättebra för en bloggares statistik att bli gravid och föda barn. Jag skulle kunna föda barn igen och igen och igen bara för att få se alla hundratals grattiskommentarer välla in! Eh...
 
 
 
Nyfödd förstfödd.
 
 
 
Hur många läsare har du i månaden?
Ingen aning. Jag vill inte veta heller. Jag bloggar för att det roligt och vill slippa bry mig om läsarantal. 
 
Vilken tid på dygnet bloggar du helst?
Helst hade jag bloggat på morgonen men eftersom min dag kör igång i 110 knyck så fort någon av barnen bänt upp min ögonlock brukar en blogglucka uppstå först frammåt 21-tiden på kvällen. 
 
Nämn en blogg som du tycker mycket om?
Just nu älskar jag Frans. Skrattar högt åt hans inlägg.
 
Vilket är det bästa bud du har fått?
Förutom att Marabou äntligen har insett att de ska sponsra mig så blir jag inte välsignad med speciellt mycket. Jag brukar få en del återbud ibland. Det är allt. 
 
Hur många inlägg skriver du i veckan?
5-6 inlägg. När jag proffsbloggade och försörjde mig på bloggen skrev jag 35 inlägg. GALET!
 
Hur mycket tid lägger du på din blogg?
5 timmar i veckan kanske. 
 
Kan du leva på din blogg?
Nix pix. Jag tjänar fortfarande en hacka men det är en extrainkomst, absolut inget som betalar ett topplån på ett radhus. 
 
Nämn ett gammalt blogginlägg som känns.
Jag minns det här inlägget väldigt väl. Det var första gången jag vågade blogga om att det var kämpigt att vara mamma. Vilket jäkla stöd jag fick! Blir helt rörd än idag av att läsa alla kommentarer. All pepp jag fick från massa fantastiska kvinnor! Det betydde så mycket för mig. 
 
Hur länge kommer du blogga?
Länge! Har väldigt svårt att se mig själv sluta med det här. Speciellt nu när jag har hittat en så god balans mellan bloggandet och allt annat i mitt liv.
Yohanna af Skovde

Jag började skratta och sedan slutade jag (nästan inte) när jag såg den okända kvinnan på axeln. SÅ ROLIGT! Jag har btw följt dig sedan starta, förutom din modeblopp. Det _är_ rätt länge när man tänker efter. Du är fortfarande lika rolig i alla fall!

Svar: Vad roligt att du hängt med och tack snälla för fina ord 😊 kram!
Moa DeBruin

Hanna

Åh, inlägget du länkat till om föräldraskap och bebisar som inte är änglar behövde jag! Tack! Mvh/mamma till bebis som hatar att åka vagn och bil och som bara vill hänga vid bröstet

Svar: Pepp till dig! Know the feeling... Kram!
Moa DeBruin

Lesthi

Jag är så glad att du har hittat ditt perfekta bloggtempo, ett tag var jag rädd att du skulle lägga ner bloggen! Hemska tanke!

Svar: Kul att du hänger kvar 😊
Moa DeBruin

Alicia - Alicia And Stuff

Kul lista, älskar att både göra dessa listor själv och läsa andras! :)

farmor

Tack för att du är så r o l i g! Din humor är perfekt! :-)

Svar: A men tack 😊
Moa DeBruin

Karin O

Trevlig lista och härligt att du fortfarande bloggar:)

ISA

älskar listor! och kvinnan på axeln.. haha sån förvirring i min hjärna ;) du är underbar btw!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress