Spiderchick

Hembränt och havrepuffar
Idag vaknade jag och insåg att vi inte hade något kaffe hemma. Extra segt eftersom det blev en sen kväll igår. Affären som ligger precis vid oss öppnar inte förrän klockan 11 (!) på söndagar och palla ta bilen till affären längre bort innan klockan slagit 09 en söndag. 
 
Jag insåg att det i alla fall låg några skrala små korn kaffe kvar längst ner på botten i kaffeburken och räknade ut att tillsammans med lite damm, några brödsmulor och kaffeslatten som blivit kvar från gårdagens kok så kunde det nog bli en halv kopp. 
 
- Mmm vilken härlig böna! Vilken rost! berömde jag mig själv när jag avnjöt min hembrända kopp. 
 
Godaste frukosten/kvällsmaten/mellanmålet just nu är för övrigt fil, sylt och havrepuffar. Jag skulle på riktigt kunna leva på det! Havrepuffar byggde denna kropp kommer jag ha en t-shirt som säger när jag i framtiden sitter på ålderdomshemmet. 
 
 
 
 
 
Japp.
 
Hembränt och havrepuffar blev det med andra ord till frukost denna söndagmorgon i juli. 
Lanclin-Linnea

Havrefras is da shit :) Jag saknar få ätbara saker från Sverige men sen vi flyttade från Havrefrasens förlovade land i norr har jag tvingat de som kommer hit med bil att proppa den full med havrefras! Vissa har julprydnader, presentpappersrullar och vinterkläder i sina förråd, jag har HAVREFRAS! :)

Anonym

Skippa HBn Linnea ☺️
Bless you 🙏🏻🙌🏻

Evanesse

Havrekuddar och hallonsylt, det är mums :)

www.egosidan.blogg.se

Amina

Älskar din blogg! Hittade den först häromdagen (vad är det för fel på mig?) och gjorde mitt bästa för att inte skratta rakt ut på bussen. Tror jag läste tjugo inlägg i sträck. Tack tack tack för det.

Jag har läst bloggar sedan urminnes tid men det har varit några få och har inte letat efter nya. Nu när jag själv tänkt bli med blogg så har jag utforskat större territorium och tur var väl det - skrattar gott inombords (och ibland rakt ut) som sagt. Tänkte bara säga det :)

www.aminas.se

Svar: Välkommen hit! Tack snälla för fin kommentar som gjorde mig glad! 😄
Moa DeBruin

Emma

Bästa kombon! Inte kaffet då, men puffarna! :D

Fanny

Min kärlek till havrefras har precis börjat- mitt bästa mellanmål/ frulle/ kvällsmat:
- havrefras
- skivad banan på
- blåbär
- mjööööölk

Så. Rackans. Gott😍

Jessica Högberg

Ha ha, underbart!
Tycker inte du ska vänta med tröjan...

Svar: haha näe det kanske kan sitta fint nu också? ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress