Spiderchick

Mallorca dag två
Några av er undrar var vi bor och vi bor på Alcudia Pins, ett TUI Family hotell.
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit mulet men ändå ordentligt fab!

Som inledning på dagen fick barnen klubba. Deltaga i barnklubb alltså. Fyraåringen var med i Bamseklubben och sjuåringen i klubben @611.

 

 

 

I Bamseklubben fick barnen pyssla, leka och rädda Bamse som hade blivit inlåst i en bur. 

Totalt ICKE verklighetstroget vad gäller det sistnämnda. Bamse är ju världens starkaste björn så varför dyrkade han inte bara upp låset själv med sina honungsinsmorda labbar?? Jag antar att han har blivit all inclusive-lat. Det kommer med bufféerna. Jag känner det själv. 

På klubb @611 fick kidsen pyssla och leka spioner. Båda barnen var VÄLDIGT nöjda efteråt. Trevlig och hängiven personal ger ett plus i kanten.

Överlag är alla här väldigt trevliga vilket förhöjer upplevelsen. Det är inte svårt att bjuda sina gäster på ett hej och ett leende ändå verkar det vara helt omöjligt på vissa serviceinrättningar? Knepigt det där.

Efter klubbandet har vi hängt på stranden. 

 

 
 
 
 

Eftersom solen inte har stekt har vi kunnat strunta i överlevnadsstrategi á la konstant skuggsökning (är ej en stekare, nej) och istället har vi samlat snäckor, byggt sandslott, lekt, promenerat och filosoferat (det senare gör vi i grupp i vår familj ja) (gör inte ni??).

Imorgon planerar vi en tripp till Palma.