Spiderchick

Sista dagen på året
Jahapp då har vi kommit till årets sista dag.
 
Ikväll blir det PAAAAAAAAAARTY!! UNTZ UNTZ UNTZ! YEAHHHHH! Klackarna i taket tjalalalala klackarna i taket tjaaaaaaaaalalalala...
 
 
 
 
 
... SKOJA! 
 
Herregud ett av mina största glädjeämnen i livet är att jag har passerat fest-strecket vad gäller nyår. Jag längtar inte tillbaka till ungdomens dagar alls vad gäller den aspekten. Hu! Mina bästa nyårsaftnar har jag upplevt sedan jag barnen kom. Det blir som det blir. Jag älskar föräldralivet på det sättet.
 
Ikväll ska vi ha gäster. Barn och vuxna huller om buller. Lekar, spel, kvällsvandring i skogen, marshmallowsgrillning över öppen eld och trerättersmiddag står på agendan. Samt naturligtvis min årliga nyårsquiz som absolut ingen efterfrågar men som jag gladeligen sätter ihop varje år. Är det traditon så är det!
 
 
 
 
Vi blir totalt 14 personer. Egentligen får vi inte plats allihopa men jag tänker att vårt hushåll är som en humla. En humla kan ju egentligen inte flyga men gör det ändå. Vi får egentligen inte plats men vi kör ändå. Finns det hjärterum då finns det sjärterum.
 
 
 
 
Mina tre hetaste tips för bästa nyårskänslan: Ballonger, blommor och servetter i glasen. Behövs inte så mycket mer. 
 
 
 
 
Gott Nytt År kära vänner! 
 
Vi hörs nästa år! Mjehehe...