Spiderchick

Sista dagen på året
Jahapp då har vi kommit till årets sista dag.
 
Ikväll blir det PAAAAAAAAAARTY!! UNTZ UNTZ UNTZ! YEAHHHHH! Klackarna i taket tjalalalala klackarna i taket tjaaaaaaaaalalalala...
 
 
 
 
 
... SKOJA! 
 
Herregud ett av mina största glädjeämnen i livet är att jag har passerat fest-strecket vad gäller nyår. Jag längtar inte tillbaka till ungdomens dagar alls vad gäller den aspekten. Hu! Mina bästa nyårsaftnar har jag upplevt sedan jag barnen kom. Det blir som det blir. Jag älskar föräldralivet på det sättet.
 
Ikväll ska vi ha gäster. Barn och vuxna huller om buller. Lekar, spel, kvällsvandring i skogen, marshmallowsgrillning över öppen eld och trerättersmiddag står på agendan. Samt naturligtvis min årliga nyårsquiz som absolut ingen efterfrågar men som jag gladeligen sätter ihop varje år. Är det traditon så är det!
 
 
 
 
Vi blir totalt 14 personer. Egentligen får vi inte plats allihopa men jag tänker att vårt hushåll är som en humla. En humla kan ju egentligen inte flyga men gör det ändå. Vi får egentligen inte plats men vi kör ändå. Finns det hjärterum då finns det sjärterum.
 
 
 
 
Mina tre hetaste tips för bästa nyårskänslan: Ballonger, blommor och servetter i glasen. Behövs inte så mycket mer. 
 
 
 
 
Gott Nytt År kära vänner! 
 
Vi hörs nästa år! Mjehehe... 
s p i n d e l t j e j e n

Gott nytt år! Själv skålar jag in det nya året på sjukhuset, precis som förra året :P
Kraaaaam!

Svar: Men fy! Stackare :-( måtte 2018 starta bättre än 2017 avslutas! ❤️
Moa DeBruin

Sabina

Gott nytt år :D
Tack för det här roliga året med dig! Ser fram emot många fler!

Svar: Tack själv! 😘
Moa DeBruin

Carro

Hållet verkligen med! Vi har de snenaste åren inte ens orkat vara uppe till 00 utan somnat innan hela familjen 😂

yetanotherblog.blogg.se

Helium?? Har ni egen... blåsgrej? Eller har ni hängt upp dem på något joxigt vis? Jag skulle vilja heliuma ballonger ca jämt men känns så dyrt.
Jag och mina barnlösa vänner var på restaurang + nattklubb och partade hela kvällen. I vilket fall vill inte jag gå miste om nyårspynt så hade med mig bla partytutor, serpentiner, glowstickcs samt ballonger med ledljus i, vilket resulterade i att de enda tre små barnen i hela lokalen flockades kring vårt alkoholångande bord för att titta på ballonger. De fick såklart varsinn. Lite senare kom en försiktig servitör fram och sa att en barn till ville ha en ballong. 😄
Jag borde verkligen sova. Gott nytt år Moa! 😘

Svar: vi har hängt upp dom på joxigt vis :) haha låter som ett härligt bord! När barnen flockas runt då vet man att det är bra med stort B
Moa DeBruin

yetanotherblog.blogg.se

Ps. Var en mamma framme som pratade engelska och sa att hennes barn "just wanted to tuch it" och pratade om ballongen, varpå jag svarade (tidigt på kvällen så inte full och tycker att jag är relativt bra på engelska) "she kan tejk a ballong!"

Svar: haha :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress