Spiderchick

Fettisdagen och trista artiklar
Idag är det Fettisdagen! Tjoho! Semledagen alltså. Efter jobb och förskola åkte vi hem till min mormor och inmundigade denna härliga bakelse. Jag ÄLSKAR semlor och åt två stycken i ett nafs. 
 
 
 
 
 
 
Så trist då att se tidningar uppdatera med följande rubriker:
 
 
 
 
 
Förmodad tankegång på redaktionen:
 
ÅÅåå det är fettisdagen idag! Vad ska vi skriva om? Att det är gott att äta semlor? Att semlan förenar människor i fika och umgänge? Att det är en dag med traditioner? Nej nej! Vi skriver om hur många KALORIER en semla innehåller, att semlor är ONYTTIGT om du inte genast ger dig ut i löpspåret. Jaaaaa! Vi skammar våra läsare! Vilken bra idé! *redaktören publicerar artikeln med förhoppning om att ingen kommer njuta av sin fastlagsbulle*
 
Tusan vad trött jag är på sådant här.
 
Hade jag fortfarande haft kvar min ätstörning så hade jag triggats massor av en sådan artikel. Nu är jag frisk sedan många år och jag tänker ALDRIG på hur mycket kalorier något innehåller. Never. Verkligen aldrig. Efter att ha svultit mig själv och mixtrat med mat i alldeles för många år har jag gett mig själv gåvan i livet att aldrig ha dåligt samvete över något jag äter. Jag har varken tid eller lust att fundera över kalorier. Jag lägger min energi på annat.
 
Jag hoppas att alla ni läsare här inne har varit snälla mot er själva och njutit av semlor eller något annat ni tycker är gott idag och samtidigt undvikit tidningsartiklar som vill säga er något annat. 
 
Bojk to the ott. Bojkott. 
 
Tack och hej.