Spiderchick

Träff med ett medium
Igår var jag och en vän hos ett medium. Jag har träffat henne förr, mediumet alltså, och det var som vanligt äj mäj. Amazing alltså. Jag tycker mycket om att gå till mitt medium för hon bekräftar mig, hur jag känner och att det är okej. För mig är det väldigt terra... terapeff... tärrapäff... terapeutiskt. Så.   
 
Vi brukar inleda med att kallprata lite och sedan vips, utan att jag märker det nästan, glider hon över i att prata om mig och beskriver precis hur jag är och hur jag känner. Det känns som att hon omsluter mig i en trygg och varm bubbla. Som att hon ser rätt in i min själ. Vilket hon säkert gör också. Obs! Inte på ett otäckt sätt. Bara tryggt.
 
Igår började hon med att beskriva att jag har känt mig less det senaste för att saker inte har gått riktigt så som jag har önskat. Det stämmer. Jag har fått chans att göra så mycket roligt i jobbet men det har liksom aldrig blivit något långvarigt av det. Det har känts så snuttifierat allt jag har gjort. Som att jag har hoppat hit och dit på nivå ett och aldrig tagit mig vidare till nivå två. Vilket i längden har gjort mig less.
 
Mitt medium sa att det finns en meningen med detta. Det jag har gjort hittills har varit pusselbitar som snart ska läggas till ett tydligare pussel. Och det känns ju skönt att få höra (bara det var terapeutiskt). För jag är rätt trött på att bara få en snutt här och där. Jag önskar mig en tydligare och mer långvarig jobbväg att gå. 
 
Sedan sa hon att jag är sedd. Någon ser mig. Eh okeeeeej kanske ni tycker om den informationen. Men det roliga är att den senaste tiden har jag tänkt mycket på att jag skulle vilja bo i en större stad. För tänk vad jag hade kunnat vara social med spännande människor i min bransch! Vilket nätverk jag hade kunnat bygga upp. Vilken chanser jag kanske hade kunnat få i jobbväg! Men nu sa mitt medium alltså att jag är sedd. Ändå. Jag vet inte exakt vad det betyder men jag tolkar det som att jag kanske inte måste flytta till Stockholm och bli kompis med Amanda Schulman för att ha ett härligt jobbliv. Det kan gå bra ändå. 
 
Mitt medium sa även att jag kommer ha mycket fokus på mig själv i år och att det är helt okej att tänka på bara sig själva ibland. Hon pratade mycket om att det kommande året kommer kräva mod av mig och att jag ska våga tro på mina förslag och vad jag har att komma med. Det är intressant för allt jag gör i mitt jobb handlar om att komma på och genomföra olika kreativa idéer. Vilket även är det roligaste jag vet! 
 
- Du ska inte dra några raka linjer Moa, menade hon lite metaforiskt. 
 
Och det har jag väl egentligen aldrig gjort. Dragit några raka linjer alltså. 
 
Vad gäller hemmet såg mitt medium lugn och ro efter en tids turbulens. Och det stämmer också. Efter flytt och viss renovering och förra årets megajobbande och massa jobbresande är det helt klart mycket lugnare på hemmaplan. Vi har kommit in i en skön lunk som jag tror att hela familjen njuter av. 
 
Sen nämnde mediumet många specifika saker om det kommande året men det känns lite privat att skriva om än så länge. I alla fall innan det har inträffat. 
 
Hur som helst känner jag mig mycket gladare efter vårt samtal. Jag har som sagt varit lite less det senaste och i behov av ny energi vilket jag ju också har nämnt här i bloggen några gånger. Men under det här året verkar det klarna upp även om det tydligen kommer kräva mycket mod och en tro på mig själv. 
 
Fortsättning följer...
 
 
 
Medium-träffarinnan. 
 
Mia

Hon kanske har läst din blogg👀😉

Svar: Det tror jag inte. Och även om hon skulle göra det resonerar hon långt utanför vad jag har nämnt här. Min vän har ingen blogg och allt var mitt i prick på henne med 😊
Moa DeBruin

Anonym

Jag är av naturen oerhört skeptisk till medium. Tror de är ena jäklar på att läsa av folk bara. Hen säger en sak, ser på din reaktion att hen är på rätt, eller fel, väg och fortsätter utifrån reaktion. MEN allt som får en att må bra är ju (ofta iaf.) bra. Men vad jag noterat generellt är ju att vad de säger är ganska svepande initialt, den beroende på reaktion så blir det mer utbroderat åt ena eller andra håller. Fast, en dag kanske jag blir överbevisad. En vet aldrig.

Svar: Jag kan förstå att det låter svepande och generellt när jag sammanfattar mitt möte ganska platt i en text. Men hon sa, och har även tidigare sagt, många väldigt specifika saker, involverande människor och datum som ju blir väldigt lätt för mig att checka av ifall det stämmer, så att säga. Hittills har det alltid stämt det hon sagt. Men som du säger, det är ju fint att hitta det man tror på. Jag är övertygad om andevärlden och en högre mening. Det får just mig att känna trygghet och förtröstan och då är ju det superbra! Oavsett vad som är universums sanning i slutänden :)
Moa DeBruin

Lovisa Glennfalk

Fantastiskt med duktiga medium. Min mamma och jag delar det intresset och den känslan kring allt det där. Mamma var senast för ngn månad sen och skrev samtidigt som mediumet berättade. Sak efter sak har börjat inträffa och falla på plats <3

Svar: spännande :)
Moa DeBruin

livetmedbordercollie.emmieswords.se

Så spännande! Hade också velat besöka ett medium! Men verkar väldigt dyrt!
Jag hoppas att din dag har varit bra o att du får en trevlig helg!

Emma

Men hallå! Du har ju ett dubbelnamn! Eller? Använder du bara Moa? Blir lite exalterad eftersom jag själv har ett ovanligt dubbelnamn (som jag använder, men även bara första halvan). Nyfiken på detta!

Svar: Jag har alltid använt bara Moa och alltid bara kallats för Moa. I alla sammanhang. Jämt typ. Så för mig är Marie ett andranamn 😊 Men det är fint med dubbelnamn!
Moa DeBruin

Caroline

Min arbetskamrat spådde mig i turkiskt the en natt vi jobbade sommaren 2015. Hon såg mig i brudklänning, massa böcker, ett hus och en liten bebis med runt ansikte. Jag hade redan planerat bröllop för sommaren 2016 och plugg men inte berättat för någon, nu är det bara tre veckor kvar till bebisen kikar ut och huset är färdig byggt, det var inte planerat... Så sjukt att allt händer på samma gång och att hon såg det inom snar framtid..

Svar: vad spännande! Grattis till allt detta härliga :)
Moa DeBruin

Sara

Finns det någon möjlighet att få nr eller så till det mediumet (?) ? Har planer på att besöka ett nämligen:)

Svar: Hon jobbar inte heltid som medium längre tyvärr. Men om du bor i Skövde finns det gott om medium här. Googla :) Och testa dig fram. Jag tänker att det handlar om personkemi också. Se till att ditt medium är certifierat.
Moa DeBruin

Fia

Åh jag skulle så gärna vilja gå till ett medium med gott rykte. Du vill inte skriva ut vad hon heter?

Svar: Mitt medium jobbar inte uttalat som medium längre (vilket hon gjorde förr). Men bor du i Skövde finns det gott om bra medium här. Googla. Och mitt råd är att se till att personen är certifierad.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress