Spiderchick

Vantförbrukarfamiljen
Här ser ni en bild på mig och TREDJE PARET vantar som vi har köpt till fyraåringen inom loppet av en månad på grund av att alla vantar hela tiden försvinner. 
 
 
 
 
 
 
Lägg till att vi även har köpt cirka sex par stickade tunna vantar denna vintersäsong. Samtliga borttappade.
 
Jag vet inte vad som händer men tydligen är vi vantförbrukarfamiljen nummer ett? Och jag misstänker ett insider-jobb! En av de vuxna i vår familj (ej jag) (fritt fram att använda uteslutningsmetoden) är nämligen expert på att knöla ner barnvantar i diverse jack och byxfickor och sedan komma på det lagom till syrenerna blommar och barnens händer är nakna och fria. 
 
Jag måste dock tillägga att den andra vuxna i familjen (ej min man) (fritt fram att använda uteslutningsmetoden) är expert på att knöla in berg av kläder i diverse barnvagnar och sedan toppa bergen med två små vantar som hen sedan tror ska hålla balansen där hela vägen till/hem från förskolan. Men att placera vantar på toppen av klädberg är lite som att hälla strössel på en fotboll. Det fastnar liksom inte. 
 
A ja. 
 
Nu hoppas jag på en något mer långvarig relation till dessa vantar. 
 
Kusin

Du kan säkert para ihop diverse enstaka vantar du hittar med en hög av typ 100 singelvantar som finns på förskolan... Brukar krylla av dom där😃

Anonym

Jag ÄLSKAR dina metaforer!

Svar: 😘
Moa DeBruin

Anonym

Vad tror du om att sy in en gps? ;)

Svar: Eventuellt ja! 🙂
Moa DeBruin

Björne

Tips:
https://www.amazon.com/childrens-mitten-clips/s?ie=UTF8&page=1&rh=i%3Aaps%2Ck%3Achildrens%20mitten%20clips

:)

Anonym

Gamla hederliga clips?! Jag avgudar dem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress