Spiderchick

Fakturering och leksaksdag
Idag har fyraåringen haft leksaksdag på förskolan. Det vill säga alla barn får ta med sig en egen leksak hemmifrån. Ni kan tro att fyraåringen har längtat efter den här dagen! Efter att ha valt mellan en halloweendräkt (skräm-risk), en porslinshöna (krash-risk), min nyckelknippa (borttappningsrisk), tuggummiask (kladdrisk) (plus risk för att behöva klippa ett eller annat hår i slutet av dagen) och ett tv-spel (förskolan har ej x-box, mig veterligen) så föll valet till slut på Pigge, hushållets igelkott. Bra val. 
 
 
 
 
 
Själv har jag haft faktureringsdag på kontoret. 
 
Internet suger stundom inne på vårt rum. Det är som att rummet hyser någon slags brandvägg som står emot det kollektiva internetet. STÖ to the RIGT! 
 
Jag har suttit och svurit framför datorn samtidigt som nätet har laddat upp sidor i samma snabbhetstakt som en halt snigel. 
 
Efter två timmars tuggande kom jag dock på snilleblixten att jag kunde sätta mig i vårt gemensamma mötesrum för att på så vis komma närmare huvudmodern till internet och vips så swoooshade uppkopplingen fram.
 
HA! 
 
Sak att sätta på mitt cv: GENI!
 
 
 
 
 
 
Nu är vi bjudna till några kompisar på after work. Så najs! 
 
Trevlig fredag hörrni! 
 
Ps. Kul förresten att min lelle blögg kvalar in på topp 10 över landets mest populära föräldrabloggar, enligt Cision. Tack till alla er som klickar er in här, engagerar er, gillar och kommenterar! Jag tycker så mycket om er!