Spiderchick

Den sura listan

Godmorgon söndag! Jag väcker eder till fångelkvitter, ljumma brisar och SURA LISTAN! Jösses vad sur jag är. Ber om ursäkt på förhand. 

 

Sura listan: 

 

Obehagligaste jag vet: Slarvigt hyvlad ost. Ni vet om det till exempel är en stor rund ost och så skär man bara i mitten trots att man med blott ett ögonkast torde se att det har uppstått en nivåskillnad i osten och att man därför borde jämna ut det genom att låta hyveln glida även över sidorna. 

 

Absolut inte min killtyp: Killar som inte kan bjukka på sig själva utan ska vara så himla viktiga och förklaaaaaraaaaa saker för mig och som aldrig ställer några frågor. Det ÄR verkligen en typ. Sjukt ocharmigt. 

 

Äckligaste mat jag vet: Rå mat. Allt som är rått är äckligt och behöver en rejäl omgång i närmaste stekpanna. 

 

Sämsta bok jag läst: Ingen. Eftersom jag självklart slutar läsa abrupt om jag tycker boken verkar dålig. VEM läser en dålig bok?? VEM?? Kliv fram ur skuggan eller tig i evighet. 

 

Blir arg på: Folk som genomlider dåliga böcker. 

 

Något som får mig att byta radiokanal: Kommersiell radio där låååååånga reklampartier varvas med övertaggade programledare och låtar man redan har hört fler gånger än vad som borde vara lagligt. 

 

Sist jag ville ta till knytnävarna: I veckan när jag läste om två världsledare vars ordbyte med varandra är i nivå med skolgården på valfri svensk högstadieskola. Eller nej nej, skolgården på valfri svensk högstadieskola är hjärnfysik och nobels fredspris i jämförelse! Nävarna spritter på mig bara jag tänker på att människor likt dessa två får styra länder. 

 

Fulaste plagg jag vet: Det finns mysbyxor och så finns det mysbyxor UTAN PASSFORM! Där har ni det fulaste plagget. 

 

Äckligaste drycken: Grönt te. Visst det är nyttigt och allt det där men jag älskar mig själv för mycket att för att sippa på nermalt hö. Kaffe utan mjölk låter jag också gärna kallna i sin kopp. Hårt och länge. 

 

Det skriker jag när jag blir arg: MERDE! På franska. Eller. Nä. Nu försökte jag bara verka sur på ett speciellt sätt. Jag skriker väl FAAAAAAAAAN I HELVETE eller något annat högst ickeorginellt.

 

Så. Slut på sura listan. 

 

 

 
 
Mjehe. 
Anonym

Alltså, inte för att va sån, men om grönt te smakar äckligt så är det nog för att det fått ligga i vattnet för länge. Maximalt tre minuter ger det bästa gröna teet ☺️

Svar: Vet ej sjutton om det skulle hjälpa mig och mina smaklökar 😵😜
Moa DeBruin

Sanna

Det finns ett grönt te som heter strawberry cupcake eller något liknande. Om du någon gång hamnar i en situation där du MÅSTE MÅSTE dricka grönt te rekommenderar jag det.

Svar: Noterat 😊👌🏻
Moa DeBruin

Anonym

Radiokanalbytet!!! Lyssnar hellre på P1 än Rix FM. Då är det illa.

Svar: Låter fab tycker jag! Haha. Jag lyssnar helst på poddar och Spotify 😊
Moa DeBruin

Marias bokhylla

Jag brukar försöka läsa klart alla böcker jag påbörjat, så ... kliver väl fram ur skuggorna då. 😂 men ibland går det bara inte. Om det är recensionsexemplar läser jag dock alltid ut det.

Svar: hehe men det är ju ditt jobb tänker jag. Så cred till dig :)
Moa DeBruin

Cecilia

Ja på alla punkter! Oerhört liknande tyckande vi har. Kan tilläga upphackat smörpaket till osten - jag får panik! Kan du ge tips på bra böcker? Just nu lyckas jag inte läsa ut någon just för att jag tröttnar:)

Svar: Jag lyssnar bara på böcker numera, vilket är väldigt praktiskt då man kan göra annat samtidigt. Typ tvätta och städa och sånt tråkigt :) Jag lyssnade just på en bok som heter Pakten, väldigt spännande. Även Flickan på Tåget, av samma författare, är väldigt bra.
Moa DeBruin

ia

Min mamma läser faktiskt dåliga böcker! Hon kan inte sluta läsa om hon väl har börjat läsa en bok..
Jag förstår mig inte på det dock.. Mycket konstig sak att göra! haha.

Svar: haha respekt ändå!
Moa DeBruin

arasen - ett liv med borderline, ibs och två barn

Åh vilken härlig och rolig lista! Får man låna den? Om man länkar till dig såklart?

För övrigt har jag på mig det fulaste plagget du vet just nu.. Så fula, men sååååååå sköna! Haha

Svar: det går finnemang att kopiera frågorna på listan, inte jag som skapat dom från första början :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress