Spiderchick

Pluggeliplugg
Japp. Då blir det som sagt plugg för mig i höst
 
 
 
 
 
För några månader sedan kändes det helt orimligt i min tanke att jag någonsin skulle sitta i skolbänken igen. Jag är liksom 35 år. Jag har tragglat mig igenom grundskola, gymnasie, tvåårig KY-utbildning, 30 hp marknadsföring och 15 hp skriva.
 
Gimme a break liksom! Låt en människa leva. 
 
Jag är för otålig för att plugga. Å andra sidan är skrivkursen som jag läste bland det roligaste jag har gjort. Det vara BARA fun and games. Vilket möjligen säger att det är skriva jag ska göra? Hm............. *drabbas av insikter*
 
Sen träffade jag en mentor i början av året. Hon gav mig rådet att söka en utbildning inom mitt intresseområde. Hon sa också att även om jag redan "kan" det här med att skriva är det bra att utvecklas och ta avstamp någonstans i ledet mot sin dröm.
 
Först suckade jag djuuuuuupt, stönade möjligen högt och svarade PALLA! Jag tyckte att rådet var urtråkigt.
 
Men så började jag ändå söka efter relevanta utbildningar (och en del orelevanta) och plötsligt öppnades ett helt hav av möjligheter. Nu är jag SUPERPEPP att lära mig massa nytt! Jag är helt säker på att det kommer utveckla mig massor. Jag har REDAN utvecklats massor och den känslan är härlig. 
 
Nästa vecka kickar Att skriva barnlitteratur igång och jag har ett års studier framför mig. Jag trodde aldrig att jag skulle längta efter att plugga. Men tydligen.
 
Livet, outgrundliga vägar och allt det där.