Spiderchick

En vardaglig lista
Något jag värderar högt i min vardag:
Att ha luft i kalendern. Det värderar jag högt i livet överlag. 1) Jag blir förtidsstressad av att se massa röd ploppar i kalendern på telefonen 2) jag vill inte vara den där kompisen som aldrig kan hitta på något eller måste planera 10 veckor framåt på grund av konstant uppbokad 3) tycker det är superviktigt att ha tid att bara vara. Märker att barnen mår bra av det.
 
Det här äter jag till frukost:
Jag är ingen frukostmänniska utan måste vänta ett tag med låta något slinka ner i tarmen. När det väl börjar kurra i magen är jag en allätare. Det enda man kan vara säker på är att frullen innehåller både gluten och kolhydrater. 
 
 
 
 
 
 
När går jag och lägger mig:
Jag lägger mig i sängen vid 23:00 och sen brukar jag scrolla mobilen och somnar vid 23:30 kanske. Ibland närmare tolv. Fredag och lördag är jag i regel mycket tröttare och somnar inte helt sällan i soffan vid 22 (kan detta ha något samband med veckorna då jag tydligen lider av någon slags stanna-uppe-hybris??). 
 
Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu:
Gå med saker till återvinningsstationen. STÄNDIG to do. 
 
När jag går upp:
Någon gång mellan 06-07 beroende på var, när, hur jag jobbar. 
 
Då går jag till jobbet:
Jobbar jag hemma och inte heller behöver lämna barn är jag på jobbet redan när jag stiger ur sängen. Annars går jag till jobbet efter lämningen vid 08. 
 
 
 
 
 
En vanlig vardagsmiddag:
Korvstroganoff. Sorry. Not sorry. 
 
Vad jag gör på vardagskvällar:
När barnen har lagt sig är min nya favorithobby att titta på Ladies of London medan Spiderpapa nyttjar åttaåringens x-box. En uppdelning vi båda trivs ypperligt med. 
 
Har jag söndagsångest:
Ja! Jag har konstigt nog det? Fast jag älskar mitt jobb. Men jag tycker att det är så sablans gött att vara ledig. Under julen gick jag så långt ner i ledighetens gruva att jag nästan blev rädd för mig själv. Kommer jag någonsin hitta tillbaka upp igen? undrade jag och såg framför mig hur jag skulle bli den första personen någonsin att inte kunna växla om efter en jul. "34-åringen som klev in i ledigheten och försvann" skulle den efterföljande dokumentären heta. 
 
Anonym

😂 återvinninsgsstation , bode heta återvändningsstaton/väldigt/ofta 😂

Svar: Verkligen! 😆😆
Moa DeBruin

rwoh.blogg.se

Tror att jag snor den här listan!
Skön att ha när fantasin kring inlägg tryter :)

PS: Man ska ALDRIG vara sorry över en bra Korvstrogge!

Svar: Sno på :)
Moa DeBruin

Emelie

"34 åringen som klev in i ledigheten och försvann" haha såå bra!

Svar: Thats me! 😁😁
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress