Spiderchick

Dammsugarpåsen
Vår dammsugare sög lite vääääl segt när vi städade i veckan. 
 
- Kolla dammsugarpåsen, föreslog jag till min man. 
- Men jag bytte den typ nyss? menade han. 
- Kolla ändå, tyckte jag. 
 
OH MY GOD säger jag bara. Tur att jag insisterade på en koll!
 
Ut ur dammsugaren kom ett monster i form av en extremt välgödd dammsugarpåse. Den vägde som en mindre spädgris och var antagligen cirka ett (1) sug ifrån att SJÄLVDETONERA.
 
Inte konstigt att dammsugaren mest bara har flyttat runt på smutsen de senaste två veckorna. Den har ju varit snudd på utbränd stackaren. Eller snarare - det är ett utmattningssyndrom som vi har bevittnat.
 
Stackars dammisen. 
 
Men nu har den en ny fräsch påse och ska nog pigga på sig. 
 
 
Någon gång ska väl vara första gången som ni upplever en "influencer" publicera en bild på en full dammsugarpåse??
 
 
Anonym

Gud vad det är skönt att komma in på din blogg och bara känna.. Här kan man va! Igenkänning. Trivs. Jag stannar här.

Svar: Härligt att höra 😄❤️
Moa DeBruin

Sofie

Det är bland det bästa jag vet att byta dammsugarpåse. Behöver kanske en hobby 😂😂

Svar: Haha ändå rimligt att ha som favoritsyssla tycker jag!
Moa DeBruin

Anonym

Lillelördag med ann Söderlund o anitha schulman ska ut på turné. I deras senaste podd sökte de ambassadörer för Skövde, du o Matilda borde verkligen kontakta dem 😃😃

Svar: Aha spännande, kanske det 🤔😁
Moa DeBruin

BB

Då måste jag fråga, hur ofta byter folk påse? Vi lever utan barn och husdjur så de är inte jättemycket att dammsuga här så påsarna räcker i 100år (typ) men ska man byta även om påsen inte är full? Vi har bytt EN gång på 1år och den var inte ens full då men tänker att de måste vara mögel och äckel i påsen?

Svar: Vi byter en gång i halvåret kanske? Nåt sånt. När min man säger att han bytte nyss menar han alltså för 6 månader sedan 😆
Moa DeBruin

Anonym

Lyckas någon köpa rätt jäkla påse nånsin?! Jag skriver upp exakt vad som står i dammsugarn och kommer ändå hem med fel. Slutar alltid med att jag klipper till skiten och lirkar fast ändå. Förra veckan köpte jah nytt dammsugarmunstycke på Rusta and my life has changed asså! Aldrig har jag varit så lycklig över att dammsuga. Herregud aldrig trodde man väl att lyckan skulle finnas i ett dammsugarmunstycke.

Svar: Haha härligt 😆👌🏻 hos oss är det min man som ansvarar för inköp av dammsugarpåsar (pga jag har noll koll) och han lyckas med rätt faktiskt.
Moa DeBruin

ninni

Vi har en Dyson med behållare - äckligt att se hur mycket damm och skräp det kommer efter en (1) dammsugning!!! 😱😬

KataM

Tänker på när min dammsugare bara dog mitt under städningen. Den var bara några år gammal, så jag blev inte glad när den gick sönder. Tills jag kom på att en säkring löst ut för att den överfulla dammsugarpåsen orsakat överhettning.

Svar: haha imponerande ändå ;)
Moa DeBruin

Johanna

TUR att någon influencer ansvarar för att allmänbilda oss som bott hemifrån ett bra tag men ändå inte förräns idag fått reda på att man kan dra upp "flärpen" framför hålet på dammsugarpåsen så att hålet täcks för!!! 28 levnadsår skulle det tydligen ta för mig att erhålla denna livsavgörande information! TACK! :D

Svar: haha tacka min man som var den som plockade ut påsen. Jag har nog aldrig gjort det.... ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress