Spiderchick

Kompetenshöjning
Jag planerar att kompetensförsörja mig med en kurs i höst och scrollar nu igenom olika alternativ. 
 
Man måste bara älska alla utbildningar som finns! Vilken skatt! 
 
Några kurser jag tycker låter extra spännande: 
 
 
1. Diskret matematik. 
 
 
 
 
2. Vikingarnas språk 
 
 
 
 
3. Vampyrfiktion
 
 
 
 
 
 4. Industriell trätorkning
 
 
 
 
 
5. Amning och bröstmjölk 
 
 
 
 
6. Brukspiano 
 
 
 
 
 
 
Jag överväger att slå till på allihopa! Vilken bredd! Snacka om hur attraktiv jag antagligen kommer bli på arbetsmarknaden med en sådan mix.
 
Jag: Hej jag har pluggat diskret matematik, vikingarnas språk, vampyrfiktion, insdustriell trätorkning, brukspiano och amni... 
Arbetsgivare: SAY NO MORE!
Jag: Baam!
 
MY

Var tvungen att Googla lite. Enligt Wikipedia:
Diskret matematik kallas ibland finit matematik, vilket är studiet av matematiska strukturer som är fundamentalt diskreta, i betydelsen att de inte stödjer eller kräver begreppet kontinuitet. Koncept och beteckningar från diskret matematik används för att studera eller beskriva objekt eller problem i algoritmer och programspråk.

Spännande var ordet :-)

Svar: haha... ja jag läste detta och tappade bort mig redan vid ordet "finit". Jag är INTE en matematisk person. Alls. Detaljer och logik är inte min grej ;)
Moa DeBruin

Privat Festival

Jag ser nästan mer fram emot den kursen som handlar om vampyrer som inte är fiktiva :)

Svar: haha... låter onekligen som ett... äventyr?
Moa DeBruin

Minimi

Intressant hur du är min totala motsats (jag är helt klart en blå person!) men känner att jag skulle älska att få känna en person som dig! Tack för att du levererar glädje och skratt varje dag! 😊

Svar: A men tack själv snälla! Tur att vi alla är olika :)
Moa DeBruin

Alexandra

Oh, diskret matematik. Enda mattekursen som jag klarade när jag läste på Tekniska högskolan i Jkpg för ett gäng år sedan. Och den enda mattekursen som på riktigt var rolig. Värre var det med linjär algebra och matematisk analys. Fy sjutton. Det var riktigt hemska kurser det. Men diskret matematik hade jag, konstigt nog, kläm på. :-)

Svar: haha bra jobbat! Själv hade jag IG i matte B vilket nog mest berodde på ointresse och en lärare som inte var så bra på att engagera ;)
Moa DeBruin

Martina

Jag älskar diskret matematik. Wikiförklaringen som My hänvisade till var ju sjukt krånglig, men man kan typ säga att diskreta tal är heltal. Inga decimaler och tjafs, tänk snarare antal. En form har ett visst antal hörn, den kan inte ha 3,5 hörn. Ingen jäkla derivata/andragradsekvationer/hypotenusor med konstiga tecken, utan bara vanliga antal. Mycket najs. Brukar vara knep och knåp-uppgifter som "Det är 10 pers på en fest, alla ska hälsa på varandra. Hur många hälsningar blir det?" Hehe, ok vi har alla olika uppfattningar om vad som är roligt knep o knåp kanske.. ;)

Svar: haha... Det låter ju som rimlig form av matematik, det får jag ändå säga
Moa DeBruin

Frida

Vikingarnas språk har jag läst!! Jätteintressant där man får lära sig läsa och tyda runstenar. Löööved it 🤩

Svar: kan tänka mig att den är superspännande :)
Moa DeBruin

Mli

Finns en kurs om "Harry Potter och hans världar" på 7.5hp också :D

Svar: jag såg det! verkade också fabulös på många sätt! :)
Moa DeBruin

yetanotherblog.blogg.se

Läste vampyrfikAtion. Typ som att man skulle vampyrfiera sig själv? Google valde dock bestämt att visa resultat för vampyrfiktion.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress