Spiderchick

Panelmedlem
Idag har jag suttit i en panel och diskuterat digital marknadsföring på Skaraborg Session i Hjo. 
 
Jag var nervös som en liten gris innan, som jag alltid är innan jag ska gå upp inför folk. Det blir verkligen inte bättre med åren det där. Men när jag väl hade tutat igång det maskineri som är jag själv var det SÅ roligt! 
 
 
 
 
 
 
Isabella Löwengrip var förband åt vår panel. Eller ja, det är möjligt att hon presenterades som huvudakt. Meeen meeen. Hon var först upp på scenen i alla fall.
 
 
 
 
Intressant lyssning och roligt att få sina egna tankar och åsikter om digitalt arbete bekräftat. 
 
Isabella blev även testad i västgötska och fick bland annat frågan om hon vet var "knô" och "flôt" är för något. Vet ni? Mjehe...
 
Mina kära kollegor Matilda och Christina var med. Jag insisterade på att dom skulle sitta längst fram i publiken och gärna se allmänt stöttande ut. Det gjorde dom. Skönt. När eventet var klart traskade vi ner till hamnen i Hjo och tog en fika. Jag älskar mina kollegor! Tusan vad guld det är att jobba med människor som man kan skratta med likväl som att vara seriös. 
 
 
 
 
 
Jag fikade en efterlängtad mjukglass med strössel. Mmmm... Jag har saknat knastret av strössel mellan allt för lagade tänder.
 
 
 
 
Njutningen tar naturligtvis slut i samma sekund som den sista strösselbiten slickas upp men man får ta det goda med det onda.
 
En bra dag.