Spiderchick

En puls vaknade till liv

Idag vaknade jag och kände att allt var internetlöst som vanligt

 

Men så plötsligt hörde jag ljud från barnets iPad. YouTube-ljud! Jag rusade fram för att titta vad som stod på och mycket riktigt hade barnet kommit in på YouTube!!

 

– Vi vi vi vi… VI HAR INTERNET! skrek jag och nästan darrade i chock.

 

Efter att barnen hade lämnats på skolan kastade jag mig över min dator för att fånga det internet som fångas kunde. Vissa sidor kom jag in på efter endast en liten stunds laddning. Mitt bloggforum tog en kvart att ladda och mitt studentforum laddades bara halvvägs. Men ändå. Internet har tillfälligt uppstått från di döda. Någonting lever! En puls har vaknat till liv, om än svagt. 

 

A ja. Snart försvinner garanterat den lilla, lilla uppkopplingen igen, men för en stund får jag semi-känna hur det är att leva i ett vanligt hushåll år 2018. Jag har ju tvingats jobba från andra ställen hela veckan. ComHem har förskjutit mig från mitt eget hem kan man säga. De borde heta GåBort istället. Eller ComInteHem. Bara en tanke. 

 

Förlåt för klag. Men jag är som sagt heligt trött på ComHem och deras så kallade internet-leverans. Grannarna har också problem (vi är en ComHem-förening) och är lika heligt trötta dom. 

 

Något roligare och betydligt med livfullt: 

 

Igår bakade jag mina bejublade lussebullar!

 

 
 
 
Ni vet dom med receptet som jag fick från tidningen Buffé och som jag med åren har kommit att kalla för MITT recept??? Det är det enda lussebullsrecept du behöver.
 
 
Häpp!