Spiderchick

Bachelor re-cap
Okej låt oss hänge oss åt årets Bachelor igen! Varning för spoiler om ni inte har sett men vill se. Sluta då läs. Nu.
 
Okej?  
 
Yes. 
 
- Kan vi börjar prata om Olivia? Ni vet hon som aldrig riktigt klickade med David. Jag tycker att det var bra av henne att inte ba ååååå jag är så förtjust i dig och blev kär i din presentationsfilm. Va fasen, sitt ner i båten David och låt tjejen lära känna dig så kanske det blir bra. 
 
- Årets fotosession var lika cringe som vanligt. Jag placerade mitt ansikte bakom en kudde större delen av den sekvensen. 
 
- Man kan ju inte annat än att tycka synd om Elina som fick sin efterlängtade singeldate krashad. Jag blev nästan arg. Hon om någon hade ju längtat och så kommer det någon ny tjomme och avbryter. Taskigt av produktionen tycker jag. 
 
 
 
 
 
- Michalea med blått hår har inte haft det lätt. Oj oj. Visst känns det som att det finns en tjej varje säsong som har känslorna utanpå kroppen och inte drar sig för att säga vad hon tycker? Det vilar nästan något pubertalt över hur dålig hon har varit på att maskera vad hon känner. Vilket såklart ändå är fint. 
 
- Med det sagt förstår jag inte hur man kan kalla de andra tjejerna könsord och hora och så där. Men Michaela fick ju stå till svars för det under en extremt besvärande sekvens i Tjejerna avslöjar allt. Tyckte synd om henne. Alla kan göra fel. 
 
- Jag tror att det i slutänden kommer stå mellan Mathilda Nilsson (ni vet hon från Dalarna) och Hedvig Friberg (hon med mamacita-aura) (obs inget negativt menat). Jag hoppas dock lite på Elina. Möjliga bubblare är Gabriella och den nya tjejen Karin. 
 
 
 
Hedvig och Mathilda. 
 
 
- Är ni som jag och liksom spanar in vilka av deltagarna som är med i varje avsnitt av Tjejerna avslöjar allt för att kunna klura kring vilka som hamnar i final? De tjejer som syns minst i eftersnacket är nämligen oftast de som går längst. Hedvig har knappt varit med alls. Just sayin... Li, Michelle och Lydia har varit med alla avsnitt. Just sayin... 
 
Över och ut. 
Kamilla

Jag skulle vilja diskutera att så många som är med i årets Bachelor använder svenska ord och uttryck på fel sätt. Exempel: "Jag är familjär" när någon menar "familjekär". Både David och hans tjejer. Ingen verkar någonsin rätta någon heller.

Svar: haha... kanske borde någon kunnig person vara med i Tjejerna avslöjar allt och rätta avsnittets alla språkliga misstag? ;)
Moa DeBruin

Anonym

Hittade just en serie, unreal, på cmore som handlar om produktionen bakom typ bachelor fast heter everlasting i serien... man får se hur mycket de medverkande påverkas av de bakom kamerorna... om det stämmer så är det helt sjukt, typ inget drama hade hänt om de inte hade blivit så lurade av teamet! 😲 ändå rolig serie hehe

Svar: Oh låter superkul ju! Ja inte att det påverkar alltså, men serien. Ska spana in!
Moa DeBruin

Fanny

Jag tror även på Michaela H som en bubblare, annars har jag exakt samma teori som dig vad det gäller vilka som det står emellan i slutändan! :)

Svar: 😊👌🏻
Moa DeBruin

Kamilla

Ja, det är ju en lösning. Eller så kunde producenterna ha rättat dem och gett dem chansen att filma om och säga rätt. De gör ju ändå omtagningar lite nu och då...

Angående Unreal så är den naturligtvis "en aning" tillspetsad. Men säkert delvis baserat på hur det kan gå till i verkligheten.

Elin

Men vad är grejen med Hedvig? Tycker hon är skittråkig!! Gillar verkligen Matilda!

Jess

Jag tror det kommer stå mellan Matilda och Karin

Bubblare, Gabriella och Elina

Sanne

Jag gillar verkligen Mathilda, tycker det verkar finnas en sån härlig kemi mellan henne och David!👏 och angående Olivia så håller jag verkligen med, det om något är väl en genuin önskan om att få lära känna någon på riktigt och inte bara för att det är en tävling som man vill vinna!

Svar: ja men exakt!
Moa DeBruin

Frida

Jag tror också på Matilda. Och ja jag har också koll på vilka som är med i tjejerna avslöjar allt. Har funderat på att se om alla avsnitten bara för att skriva upp vilka som är med och hur ofta, men har inte kommit så långt.... Haha. Tips till dig (och er andra) som gillar bachelor. Tv4 play Bachelorette Australien, snälla kolla!!! I love it.

Svar: ja jag kollade första avsnittet! Mycket underhållande :) Gjorde sedan misstaget att googla vem hon valde... Gör inte det ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress