Spiderchick

Test gånger tre
Jag har testat tre godisnyheter med gul förpackning! Tema-aktigt värre. Plus fotat dessa framför en gul buske. Kan vi bara uppskatta det en stund? Tack.
 
 
 
...
 
...
 
...
 
Så. 
 
Nu kan vi gå vidare. 
 
Plopp Popcorn, Daim citron och Barebells Lemoncurd har jag testat. 
 
Recension:
 
Plopp popcorn: Förlåt men vad hände här? Svar: INGENTING. Jag hade förväntat mig, smörsmak, någon form av sälta eller bara något annat som påminner om poppade corn. Men inget. Plopp popcorn smakade ungefär lika mycket popcorn som morot. Kanske var det en dåligt poppad version jag fick?
Betyg: En överstruken morot av fem möjliga. 
 
Daim Lemon: Jag försökte lista ut om smaksättningen låg i knäcken eller i chokladen? Efter en stund förstod jag att smaksättningen låg i chokladen med en svag eftersmak av citrus. Även här hade de kunnat kräma i betydligt mer med smaksättning. When life gives you lemon gör en ordentlig lemonad liksom. 
Betyg: En svagt odlad citron av fem möjliga. 
 
Barebells lemoncurd: Är Barebells nyttigt? Jamenar det är ju en "bar" och det står protein på förpackningen? Oklart. Kan tänka mig att den är ungefär lika nyttig som chokladöverdragen lakrits i naturgodishyllan. Hur som helst. Barebells Lemoncurd består av vit choklad, någon slags krisp och så lemoncurd. Jag är inte helt förtjust i "någon slags krisp" och jag tycker också att den vita chokladen var väl söt (då har jag ändå hög tröskel för söttma). Men lemoncurden balanserade upp och räddade övrig bar från fiasko.
Betyg: Tre balanserade bars av fem möjliga.