Spiderchick

Megajulgran och husdjur
Min bror och Hanna har tagit in sin julgran. Vi var genast tvugna att springa dit och sola oss i barr-glansen.
 
Den är ENORM! 
 
 
 
 
Bilden gör inte diametern rättvisa. Dubbla storleken i sinnet så har ni korrekta mått.
 
Vi har inte tagit in någon julgran än. Jag tänker att vi gör det på söndag eller måndag. Många tar in sin julgran i början av december för att de "vill hinna njuta" och jag köper verkligen det argumentet. Vi tog också in vår julgran i början på december ett år. Men aldrig mer så tidigt säger jag bara. 
 
En gran är som att dra på sig ett husdjur med all vattning och skötsel. Råkar man glömma bort husdjuret någon dag eller två (vilket är lätt hänt i december) (ursäkta mig liksom) så får man sota för det resten av månaden och fullkomligt vada i vad husdjuret släpper ifrån sig. Till slut får man förvisa den ut i trädgården på självaste julafton eftersom man inte står ut en enda sekund till.
 
Ett år kunde husdjuret inte hålla tätt utan läckte på vår parkett. På den platsen ståtar nu en trevlig svart fläck.
 
Så ja. Vi väntar lite. 
 
Jo jag vet att man kan ha plastgran. Har dock inte kommit runt tanken på det ännu. 
 
 
Lovisa

Min man satte en flaska fylld med vatten uppochner i julgransfoten förra året. Självbevattning av julgranen. Den mådde så bra och sköt skott och rotade sig hos oss 😄 Var nästan tråkigt att kasta ut den sen...

Svar: Oj! Bra jobbat 😁
Moa DeBruin

IA

Husdjur...A precis! 50.000 små stycken som lämnar granen om de får torka. Har inte haft en levande gran efter den informationen.

Snyggt, luktar gott, riktigt juligt...Men nej tack.

Svar: Äh fyyyyyy 😆
Moa DeBruin

Anonym

Håll fast vid riktig gran husdjurskänsla trots allt. Miljövänligare, mysigare och roligare. Växte upp med plastgran och inget överraskningsmoment där "oh undra hur granen ser ut i år", ja som alla andra år. I all evighet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress