Spiderchick

Övernattningen
Övernattningen med 1,5-åringen gick såklart jättebra! 
 
Vi hade myskväll med lite chips. 
 
 
 
 
Nattgästen ville inte gå och lägga sig. Vi frågade flera gånger men fick ett bestämt NEJ tillbaka. Istället ägnade sig gästen åt att stapla böcker och ljus i soffan.
 
 
 
 
Samt möblera om.
 
 
 
 
Man gör vad man måste för att hålla sig vaken.
 
Men när klockan blev 20.30 kunde han inte möblera om tröttheten längre och han somnade i sin resesäng på 2 minuter. Sen sov han gott fram till 03:30 då han började gny lite. Då gav jag honom nappen och han somnade om. Skönt. Det trista var bara att inte jag somnade om?? Nej nej för då skulle min hjärna tydligen ha något slags tanke-party och jag hade ångest för än den ena än det andra. 
 
När jag äntligen började bli avslappnad i kroppen och var på väg att somna om, ja då hörde jag ett glatt titt-ut i kolmörkret. Då var klockan 06:10 och 1,5-åringen hade vaknat. 
 
Förlåt men hur trevligt att säga godmorgon med ett titt-ut?? Så trevligt! Jag kommer eventuellt att sno det konceptet. 
 
1,5-åringen gick med på att gosa i sängen en stund och sedan titta på tv medan fastern slumrade. När spiderpapa vaknade vid 07 kokade han te och värmde lussebullar som vi åt i sängen. 
 
 
 
 
 
Efter frukosten fanns det ingen tid att spilla, dags göra dagen tyckte 1,5-åringen och tog raskt på sig sina stövlar. Vänlig som han är gick han även och hämtade övriga familjens stövlar och placerade ut lite över allt i hemmet under (vad jag antar) parollen alla bör alltid vara redo för utevistelse! 
 
 
 
 
Sen var vi ute en stund (möjligt att 1,5-åringen fick på sig mer kläder innan), lekte och åt en tidig lunch innan nattgästen blev hämtad.
 
Som gäst får han nu 5 av 5 toast och är med andra ord välkommen att sova över igen.