Spiderchick

Gullisar!!
Ursäkta men huuuuur gulliga, snälla och peppande ÄR ni inte??
 
Efter lördagens inlägg är jag totalt kärleksbombad både här på bloggen och på Instagram. TACK för alla gratulationer och hejjarop! Om bokkontrakt kändes roligt innan så kan jag meddela att det känns ännu roligare efter att ha fått dela nyheten med er. 
 
Någon skrev att det känns som när jag berättade att jag var gravid och ja, det kan man ju typ säga att jag är också? Gravid med en bok. BF hösten 2020. 
 
 
 
 
 
Faktum är att jag hörde ifrån förlaget redan innan sommaren. Då var det en vinkning om att de gillade manuset men att inget kunde bestämmas just då. Fler behövde läsa innan ett beslut och vi skulle höras efter semestern. För första gången någonsin ville jag att ledigheten skulle gå FORT. Hehe. Jag vågade inte hoppas på för mycket men bara att få mailet gladde mig oerhört. Min gullis till man köpte hem bubbel och allt. Man ska fira det lilla och så vidare. 
 
Sedan kom det ett definitivt svar i slutet av augusti. Jag satt på kontoret när jag öppnade mailet och min puls har aldrig skenat iväg så fort som när jag förstod att det var positivt. 
 
Matilda som satt mitt emot mig blev alldeles rädd och trodde att något hemskt hade hänt när jag slog handen för munnen (typ nåt sånt här). Men nej - TVÄRT OM!! Sen fick Matilda läsa svaret och försäkra mig om att min hjärna inte hade spelat mig ett spratt, det stod faktiskt JA.
 
Sen fick jag ett avtal på posten. Knappt ens då vågade jag tro att det var sant. Men nu träffade jag som sagt mina kontakter på bokmässan och jag fick bekräftat för mig själv att det är på riktigt. 
 
Under hösten ska jag göra vissa justeringar i manuset. Under våren är det textredigering som gäller. Det ska bli ett omslag och en baksidestext. Sen är det som sagt hösten 2020 som gäller. 
 
Wiiiihoooo!!