Spiderchick

Svara på dagens fråga i min blogg!
Den här, något knögliga, förpackningen yoghurt hittade jag i vårt kylskåp igår.
 
 
 
 
 
Nu undrar jag: 
 
Är det rimligt att spara?
 
1. Ja! Här finns fortfarande många portioner yoghurt kvar att kräma ut. Vik förpackningen några varv till och njut. 
 
2. Nej. Helt klart återvinningsvibbar över det där. 
 
3. Kanske. Under förutsättning att du klipper upp förpackningen med sax och skrapar ut innehållet med en skalpell. 
 
 
Elin E

Hehe! Kan finnas en skvätt kvar att slänga i en smoothie kanske? tycker du prövar att veckla ut och klämma fram allt och måtta upp och visar bild, känner nyfikenheten pirra ;)

Svar: Kanske gör det ;)
Spiderchick

Anneli

Du glömde det viktigaste alternativet - JA! För då är du inte den som tog det sista och därmed inte ansvarig för att skölja ur förpackningen och återvinna den. Jag kallar detta alternativet det sk. tonårsbarns alternativet.

Svar: Haha 😆
Spiderchick

Sandra R

1, det ska pressas och våndas för att slutligen nå glädjen i att ha fått valuta för pengarna. Fast det har inte sonen i familjen förstått. Han kan låta en förpackning youghurt, innehållandes minst en dl yoghurt, stå kvar på diskbänken för evigt. För evigt innebär att jag får spel och viker häller ut det nu oätbara i vasken och viker ihop förpackningen prydligt. Klockan tio på kvällen, alltså sex timmar senare...

Svar: 😆😆
Spiderchick

Anonym

Dessa förpackningar är hemska .Det känns som om det är typ jättemycket kvar men när man väl häller i skålen kommer det bara en skvätt som det knappast är lönt att smutsa ner en skål för .
Så nej ..den förpackningen är definitivt tom och innehållslös och borde slängas 😂

Svar: Ja faktiskt väldigt opraktisk förpackning. Tyvärr god yoghurt ;)
Spiderchick

sandra ledin

Det är då första gången jag ser en så ihop vriden yoghurt förpackning i ett kylskåp 😂 dock är jag nyfiken på om den som lämnade den, lämnade den för att den ansåg att det fanns kvar i den. Eller om den som lämnade kvar den hade annat i huvudet och la den tillbaka i kylskåpet istället för i soporna :P

Svar: Den som la tillbaka den så hade nog annat i huvudet när det hände men vill NU hävda att hen gjorde så för att det finns yoghurt kvar ...... ;)
Spiderchick

Amanda

Svar nej! Jag känner att väljer man svar kanske så hör det ihop med svar ja haha! Gör det i sådana fall själv hehe =) jag kan bli tokig om sambon lämnar en liten skvätt av någonting. Så lite att man kunde tagit allt när man använde det sist men också så lite att man direkt får öppna en ny förpackning om man ska ta utav det =)))

Emma

Alternativ två helt klart!

Hanna/svägerska

En solklar 2:a! 😅

Anonym

1 Ja fast vem har knöglat ihop den så? Det är ju nästintill kriminellt. Vik ihop den fint så blir alla gladare (jag i alla fall ;) )

Jenny

2 såklart! Skulle få ryck om jag hittade den där i min kyl... 😂

Kikki Sandström

2. NEJ! Dessutom finns bättre sätt att få ut det sista...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress