Spiderchick

Intervju i Radio Skaraborg
Idag var P4 Radio Skaraborg förbi min balkong för att prata om Vera Svansons dagbok för tacoälskare och Halloweenfantaster.
 
Liiiite pirrigt att delta i direktsändning. Jag har ju varit med i radion ett gäng gånger förr och är alltid lika rädd för att råka säga något olämpligt alternativt få hjärnsläpp.
 
Jag gav också, den del av familjen som just då befann sig utomhus, instruktioner om att helst inte slänga upp ytterdörren mitt i pågående direktsändning och ropa MAMMA VAR ÄR MIN *insert valfri pryl* och sedan, när de inte får svar, ropa igen MAAAA-MMAAAAAA och sedan när de inte får svar för andra gången skrika MEEEEN MAMMMMAAAA HALLÅ!
 
Eftersom barn, på jakt efter borttappad sak, är lika outtröttliga som en grävling som bitit sig fast i någons fot, hade journalisten till slut fått intervjua mig samtidigt som jag rafsade huset runt efter någon slags nerf-pil, fotbollsmålvaktshandske, batteri eller vad som nu brukar komma bort. 
 
 
 
 
 

He.
 
Men inget av det hände. Jag fick varken hjärnsläpp eller blev avbruten. Alla skötte sig. 
 
Lite kul också att jag på ovan bild visar upp bonna-brännan på mina ben. Jo jag har bonna-bränna på BENEN. Eller en slags ombré-bränna där jag blir mer och mer solbränd ju längre ut mot tårna man kommer. Ett bevis på att jag favoriserar långklänning och barfota-gång. 
Kim

Snyggaste bonna-brännan, hahaha!

Svar: tackarrrr :)
Spiderchick

Helena

Alltså wow, vilken exponering du får! Härligt speciellt i dessa konstiga tider där boksläppsfester och mässor är inställda. Så spännande att följa din resa till bok då jag själv hoppas på publicering någon gång.

Fast först behöver jag få ett manus accepterat någonstans och med tanke på att jag visst inte ens skriver tillräckligt bra för att komma in på en nybörjarkurs i skrivande så lär det dröja några decennium (nej, då jag är inte alls bitter över att ha blivit struken från din favvokurs och inte ens hamnat bland reserverna … *slickar sina sår och försöker motivera sig att fortsätta* ;) )

Lycka till med försäljningen!

Svar: sök fler kurser! Sök sök sök! Skriv skriv skriv :) Kurser och utbildningar är ju till för att man ska lära sig och man måste inte vara bäst innan man ens börjat
Spiderchick

C

Coolt att bli intervjuad. Och är ändå imponerad av solbrännan. Jag har bruna ben...eller ja.. En rand på ca 5 cm som går ovanför ankelstrumpan upp till träningstightsens början..jättesnyggt, verkligen haha

Svar: tjusigt :)
Spiderchick

Anneli

Levde en sommar i ett par ballerinaskor med rundad tå - fick en sk. ballerinabränna men tack vare den kunde jag avstå från andra mindre bekväma skor! Skönt när man nått den åldern när solbrännan inte är prio längre - kommer ihåg förr när det skulle vikas ner, stoppas in för att undvika ränder och oljas in för att maximera brännan..

Svar: Jag vet! Skönt att vara förbi det
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress