Spiderchick

Julafton 2020
Halloj på er!
 
Har ni haft en fin jul? 
 
Vår julafton tillbringades utomhus. Det var helt klart första gången som vi dukade upp till middag på en nollgradig altan. 
 
 
 
 
Sägningen det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder praktiserades i grunden. På med underställ, termobyxor och täckjacka. Ut med tjocka filtar, dynor och sittunderlag. Varm choklad och rykande glögg i stadig påfyllning. Som tur var bjöd aftonen på sol och inte regn.
 
 
 
 
Jag måste säga att det gick över förväntan att äta julmiddag utomhus? 
 
 
 
 
Barnen bad inte en enda gång om att få gå in. 
 
I väntan på tomten:
 
 
 
 
 
Positivt med julen 2020 måste vara att den har känts stressfri. Inget panikstrykande av skjortor eller hår som ska tämjas. Inget letande efter strumpbyxor som är hela eller en slips som kommit bort. Sen är väl det en av de fina grejerna med jul också, förvisso, att tvaga sig och klä upp sig i julstassen. Men ja, 2020 har ändå känts stressfri på det sättet (tydligen ligger vår julstress i att klä på oss kläder, ja) (ingen ytterligare kommentar på det, nej). 
 
Nu ska jag göra pinnbrödsdeg och sen kör vi en dag till i underställ och täckbyxor. 
 
sandra ledin

Vilken rebell jul ni hade utomhus;) jag tar av mig hatten för er.
Härligt att ni fick till en fin och rolig jul och jag önskar er god fortsättning och önskar er ett nytt år med ännu mer spänning och roliga stunder <3

Daniela

Hahaha, men det ÄR ju sjukt stressigt att få på hela familjen finkläder och i tid dessutom😅

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress