Spiderchick

Make over med ishockey touch

Vi fortsätter fixa i 8-åringen rum.

Vi har lagt nytt golv.

Golv innan (syns lite dåligt kanske, men det är alltså en gul plastmatta):

 

 
 
Golv efter:
 
 
 
 
Igår kom fondtapeten på plats.
 
Innan:
 
 
 
Efter:

 

 
 
Om ni undrar ifall vår ishockey-tokiga åttaåring är nöjd eller nöjd så kan jag meddela att han är NÖJD. Eftersom jag på instagram genast fick frågor om var vi har köpt tapeten så kan jag servera de som är intresserade med länken på dirren. 
 
Och ja, barnet får som sagt spela ”ishockey” med mjuk puck på sitt rum. Hellre en liten repa här eller där än en unge framför platta (som inte är fel i lagom dos men allt de hellre gör istället för skärmtid är bra, resonerar vi) (så länge det inte är kriminellt) (helst) (men ah).
 

Nä men ett hem är till för att levas i, känner jag. I barnens rum speciellt. Där ska det tåla att lekas. Det klart att man inte behöver vandalisera saker (eh nä) men skulle en blomma välta eller att det blir en repa någonstans eller vad det nu kan vara så har jag noll problem med det.

Förresten behöver man inte vara ett lekande barn för att skapa repor. Man behöver inte ens vara en människa, man kan vara en julgran och förgylla hemmet med diverse fläckar. 

Denise Taylor

Va fint det blir :D

Dagens Eko

Snyggt!

Kanske byta strömbrytare och kontakt till svarta? Det hade jag gjort i alla fall :)

Svar: det hade varit snyggt :)
Spiderchick

sandra ledin

Vilken häftig vägg! Bilden från hockey arenan är ju tok bra tagen. Även jag som inte är något hockey fan direkt skulle ha blivit helnöjda med den.

Sen måste jag bara få uttrycka mig hur glad jag blir att höra att det finns fler som låter barnen leka loss hemma istället för att falla tillbaka på plattan eller telefonen. Folk säger att jag är tokig eller rent ut sagt dum som låter barnen köra lite boll lek eller hinderbana ala mammas variation utav labyrint hemma. Men nu kan jag le att jag är inte ensam med lek tänk.

Ha en jätte fin helg och en andra advent!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress