Spiderchick

Plockbricka
De senaste kvällarna har vi haft som en tradition att plocka fram en bricka med lite gött (oklart om det räknas som tradition när man mäter beteendet på en vecka, men a ja). 
 
Det är tabberas på ostar, korvar, palt, sylta, revbensspjäll och helstekt gris.
 
Skoja.
 
Nu försökte jag bara låta lika ball som Emil i Lönneberga.  
 
Det är ostar, chark, kex, frukt och marmelad.
 
 
 
 
Igår levlade vi upp en smula. 
 
 
 
 
Osäker på vad jag tycker om tryffel? Jag både tycker om det och ... Inte. Min man är såld men jag tror att det är en smak som måste växa på en?
 
Sedan inmundigar vi gottigheterna framför en serie eller film. Just nu är vi plöjer vi dplay där vi bland annat ser Sommaren med släkten och Jocke och Jonnas spökkurragömma. Det senare är helt okej underhållning när man får lov att kompromissa en smula. Vi har också sett Tjuv och polis på SVT-play, kul familjeunderhållning.
 
 
 
 
Sen har jag matat hela säsong 2 av norska Hjem till jul på Netflix. Älskar! En bekant hörde av sig och berättade att hon hade tänkt på mig när hon såg första säsongen. Hon tyckte att tonen i serien påminde om min blogg. Kan vara ÅRHUNDRADETS komplimang. Oavsett är det ett starkt titt-tips.
 
 
Anonym

Tack för serietips! Jag och min man har plöjt båda säsongerna ”Hjem till jul” och nu har jag tipsat min mamma och mina systrar om den med <3

Svar: ☺️🙌🏼
Spiderchick

Kamilla

Tryffel känns överskattat.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress