Spiderchick

Semester!
Vi är i Båstad!

Vi har checkat in på hotell vid havet, via Apollo.

(null)


Här finns allt. Pooler, strand, restaurang, simskola, barnklubb ... Som utomlands, fast hemma. 

Det är lugnt med folk och knappast trängsel. Skönt. 


(null)


Det regnade hela eftermiddagen igår. Vi hittade ett hamburgerställe i hamnen. 


(null)


Vi var de enda gästerna och satt där under en markis och kurade och blickade ut över en regnvåt hamn. Mycket mysigt! 


(null)

Lite kul för övrigt att jag hela dagen gick runt och sa att jag hade glömt både tandborste och sminkborttagning hemma. Döm då till min förvåning när jag på kvällen insåg att jag hade med båda? 

Jag är alltså så van vid att alltid glömma minst två (hyfsat) viktiga saker att när jag ändå lyckas packar ner allt, justerar jag händelsen i min hjärna? 

A ja. Kul att kunna överraska mig själv. 

Idag blir det troligtvis bad i pool hela dagen. Finns det bara en pool är våra barn sten-nöjda. Själv längtar jag efter att läsa vidare i min bok Ödesmark! Ååååh den är så bra! Vill läsa men vill inte att den ska ta slut ... Tror att det kallas moment 22. 

Anonym

Ha en trevlig semester! Hoppas att ni får bra väder! 😘❤️

Svar: Tack ☺️
Spiderchick

Jasmine

Va härligt för er! Skönt att ni slipper trängsel. Önskar er en fortsatt fin semester.
Kram

Svar: Tack ☺️
Spiderchick

Ida

Om ni får möjlighet och sug så åk till Falkenberg och ät på lilla Napoli! Sveriges godaste pizza! Man kan ju bada i Falkenberg också. Väl värt em visit även om det tar ett tag att köra dit. Annars är Söderfamiljen i Halmstad ett säkert kort och här finns ju också gott om stränder. Peace out! Ida

Svar: Tack för tips 🤗
Spiderchick

IA

Det där ser ju så himla helmysigt ut. Man kan föreställa sig palmer istället för tallar så skulle man kunna tro att det är utomlands, typ Spanien eller nåt. Ytterligare ett fint tips från Spiderfamiljen. Bekvämt och allt inom räckhåll låter som min melodi. Har de mjukglass också så är det verkligen tioitop.

Här i Huvudstaden har det äntligen kommit regn och åska i natt. Men det är fortfarande outhärdligt kvalmigt. Snygg uppdatering på bloggen. Kanske skulle behöva lite mer färg på dina svar, du försvinner lite in i dimman liksom. Jaja..det går väl över kanske. Ha det gott med rekreationen.

Carro

Delihallen i Laholm är ju nästan ett måste nu när ni är så nära. Norrvikens trädgårdar, Hallands väderö utanför Torekov, Skottorps mejeri är alla ställen väl värda ett besök :)

Svar: Vi var på Väderön idag ☺️👍
Spiderchick

sandra ledin

Va mysigt med att kunna komma iväg lite. Hoppas bara att vädret blir lite bättre så ni kan testa pool annat.

Hanna

Va roligt, jag är också där!!

Svar: Vad roligt 🤗
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress